• Brasserie ‘t Klavertje Vier is gelegen aan de Markt te Bladel…

  • Weetjes

  • M.b.t. het interieur van Brasserie ‘t Klavertje Vier is gebruik gemaakt van vele houttinten en natuurlijke decoraties. Hierdoor wordt geprobeerd om het ultieme ‘huiskamergevoel’ te creëren. John Wouters, Chef-kok en eigenaar, bereidt de gerechten met zowel Nederlandse als Franse invloeden.

Kenmerkend . . .

  • Brasserie met Frans- Nederlandse keuken
  • Gezellige sfeer met huiskamergevoel
  • Uitgebreide kaart voor zowel lunch als diner
  • Samenstellen menu voor grotere groepen
Streekproducten Hapje Eten
Salade Buffet Brasserie overzicht

Brasserie t Klavertje Vier

Home   >   Leden   >   Brasserie t Klavertje Vier

Voor een geslaagde combinatie tussen Bourgondisch en Kempisch genieten gaat u naar Brasserie ’t Klavertje Vier in Bladel. Gelegen aan de Markt in Bladel bevindt u zich in het middelpunt van de Kempen en het Land van de Zaligheden. Buiten is de sfeer van gastvrijheid direct voelbaar door het uitnodigend loungeterras. Uitermate geschikt voor zwoele dagen. Strijk neer en geniet van de gastvrijheid en het ultieme geluksgevoel die ’t Klavertje Vier u brengt.

Uw gastheer en chef-kok John Wouters bereidt met liefde zijn variëteit aan gerechten. De keuken heeft de smaak van zowel Nederlandse als Franse invloeden. Brasserie ‘t Klavertje Vier biedt een ongedwongen sfeer waar grote genieters kunnen genieten in een intiem gezellig restaurantje.

Ook voor een klein hapje of drankje is dit romantisch restaurantje dé aangewezen partner.

Diverse seizoensgerechten

Met diverse seizoensgerechten de ‘Smullerij van de Maand’, een maandelijks wisselend driegangenmenu, welke in combinatie met een flesje wijn een absolute topper is, biedt deze brasserie regelmatig een andere dinersuggestie. Heeft u een kleinere trek? Ook dan zal de gastheer u bedienen van smakelijke suggesties.

High Tea

Smullen van zoete en hartige hapjes onder het genot van onbeperkte koffie en thee? Dat kan met het arrangement ‘High Tea’. Uw gastheer maakt voor u een variëteit aan gerechtjes. De kok serveert een uitgebreid vijf gangen menu bestaande uit zowel zoete als hartige hapjes.

Bent u met een grote groep van meer dan tien personen? Wij stellen een uniek menu speciaal voor u samen.

Kortom Brasserie ’t Klavertje Vier voor Bourgondisch en Kempisch culinair geluk!

Voor een lekker kopje koffie, een gezellige lunch of een uitgebreid diner, kunt u bij ons terecht!

Algemene info

Brasserie 't Klavertje Vier

Adres

Openingstijden

Restaurant: dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Keuken: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Voorzieningen

Geen info

Mogelijkheden

Geen info

www.brasserieklavertje4.nl

Googlemaps en route

Markt 35, Bladel


wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora