• Cooking Adventure is gelegen in Hoogeloon…

  • Weetjes

  • De oorsprong van Outdoor Cooking ligt in Lapland. Eigenaresse Hedy Rolberg heeft in het hoge Noorden zelf inspiratie opgedaan en is enthousiast geraakt over deze niet-alle daagse wijze van koken.

    Ontstress in een ongedwongen sfeer en geniet van pure gerechten bereid van verse ingrediënten. Ervaar daarnaast de warmte van het kampvuur en proef de sfeer!

Kenmerkend . . .

  • Uitermate geschikt voor familiedag of feest
  • Samen in de buitenlucht of binnen in de tipi
  • Tipi-tenten bieden plaats aan 20 tot 30 pers.
  • Een ware aanrader voor teambuildingsbijeenkomsten
Activiteiten Streekproducten Hapje Eten
Tipi Cooking Adventure Workshop koken Cooking Adventure Tipi verlicht Cooking Adventure Koken op kampvuur Cooking Adventure Cursus koken Cooking Adventure

Cooking Adventure

Home   >   Leden   >   Cooking Adventure

Samen koken, beleven en genieten? Dát zijn de ingrediënten van Cooking Adventure, gelegen in het Land van de Zaligheden. Uitermate geschikt voor een familiedag, personeelsfeest, vriendenfeestje of zomaar voor de gezelligheid. Onder leiding van een professioneel team leert u op een niet alledaagse wijze koken en krijgt u het gevoel dat u eventjes terug gaat in de tijd. Koken op gloeiendhete kooltjes of op open vuur? Samen in de buitenlucht of binnen in de tipi?

Door samen de bijzondere lekkere gerechten voor te bereiden om daarna rond het knisperend kampvuur in de tipi te mogen genieten van uw eigen kookkunsten is deze happening tevens een aanrader voor teambuildingsbijeenkomsten.

Tijdens deze workshop leert u de ander en uzelf kennen op een andere manier. Ervaar de saamhorigheid en het daarmee samenhangend feelgood-concept.

Outdoor cooking

Met haar oorsprong in Lapland is Cooking Adventure dé ultieme ervaring van outdoor cooking. Grote witte tipi-tenten bieden plaats aan twintig tot dertig personen en zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Beleef het bereiden van gevarieerde eerlijke gerechten met speciaal kookgerei zoals de Dutch Oven; een gietijzeren pan met gietijzeren deksel die tevens als oven gebruikt kan worden. Wat dacht u van het koken met Skillets; gietijzeren koekenpannen die geschikt zijn voor gebruik op open vuur. Grillpinnen, Muurika en Finngrill behoren eveneens tot de vaste uitrusting van Cooking Adventure.

Groepen en individuen

U leert authentieke kooktechnieken waardoor u zelf de lekkerste gerechten zal bereiden: gebakken broden, smakelijke vleesgerechten en kleine tussengerechtjes. Kortom Cooking Adventure moet u zelf beleven! Proef en oordeel zelf!

De workshop Cooking Adventure kan worden geboekt op Landgoed de Biestheuvel voor groepen vanaf twintig personen. Ook voor kleinere groepen of individuen het Cooking Adventure een oplossing: de open inschrijving.

Kijk in de agenda op de website van Cooking Adventure voor de mogelijkheden of bel met 06 54782579.

Cooking Adventure moet u zelf beleven! Proef en oordeel zelf!

Algemene info

Cooking Adventure

Adres

Openingstijden

Zie website.

Voorzieningen

Grote witte tipi-tenten bieden plaats aan twintig tot dertig personen.

Mogelijkheden

Op aanvraag.

www.cookingadventure.nl

Googlemaps en route

Hoogcasteren 25, 5528 NP


wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora