• Minicamping de Tureluur ligt in Netersel, gemeente Bladel…

  • Weetjes

  • Nieuw op de camping en kampeerboerderij:
    Vanaf heden komt bakkerij P. van de Voort elke morgen tussen 8.30 en 9.30 uur heerlijke broodlekkernijen bezorgen. Hij komt zeven dagen per week, dus ook op zondag langs.

    En zeg nou zelf, wie wil er niet genieten van een dagelijks ontbijt met de geur van knapperig vers brood.

Kenmerkend . . .

  • Gezellige familiecamping voor jong en oud
  • Ruime, keurige en betaalbare groepsacc.
  • Prima uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten
  • Circa. 8 km. van de Belgische grens
Overnachten
Prieel Minicamping de Tureluur Vuur Minicamping de Tureluur Vlinder Minicamping de Tureluur Caravans Minicamping de Tureluur Recreatiezaal Minicamping de Tureluur

Minicamping de Tureluur

Home   >   Leden   >   Minicamping de Tureluur

Deze Neterselse minicamping is uniek met niet meer dan zestien ruime plaatsen. Door de weidse blik op het ruime veld is het genieten van het landelijke leven waar de familie Michiels zo trots op is. Het grote veld met een gezellig prieeltje, jeu de boules baan en zandbak, maakt de camping aantrekkelijk voor ouderen maar ook voor gezinnen met jonge kinderen. Vanzelfsprekend wordt er alles aan gedaan om te zorgen dat u tevreden en voldaan weer vertrekt.

Want voor ´de Tureluur´ geldt: ‘Uw plezier is ons plezier’, aldus Annie Michiels.
De camping vormt een prima uitgangspunt om mooie fiets- en wandeltochten te maken in het nabij gelegen natuurgebied ‘Landgoed de Utrecht’. Ook een uitstapje naar België behoort tot de mogelijkheden (circa 8 km.).

Groepsaccommodatie ´de Tureluur´

Op de Tureluur is tevens een groepsaccommodatie, geschikt voor families, verenigingen en scholen, die op zoek zijn naar een gezellige, ruime, keurige en betaalbare accommodatie. De ruimte is aangepast voor minder validen. Een gezellig kampvuur op zijn tijd met koffie en koek en bijbehorende verhalen dragen bij aan de unieke kampeerbeleving die bij ´de Tureluur´ verwacht kan worden.

Ook is er een ruim speelveld met onder andere een volleybalnet en een kleine kinderboerderij te vinden.

WiFi

De Tureluur biedt internettoegang aan via een onbeveiligd draadloos netwerk (WiFi) welke de standaarden 802.11b en 802.11g ondersteunt.

Heeft u nog vragen over onze kampeerboerderij of mini-camping of over recreatiemogelijkheden in de buurt? Neem gerust contact op via de website van de Tureluur of telefonisch.

Geniet in groene sfeer elke dag van verse broodjes van de warme bakker

Algemene info

Minicamping de Tureluur

Adres

Openingstijden

Voorzieningen

Groepsaccommodatie

Mogelijkheden

www.michiels.nl/tureluur/

Googlemaps en route

Latestraat 17


wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora