• Recreatiepark de Achterste Hoef is gelegen te Bladel…

 • Weetjes

 • Dichtbij een uitgestrekt bosgebied met vele fiets- en wandelroutes die lopen langs leuke horecagelegenheden en terrassen. Niet ver van attractieparken zoals De Efteling, Bobbejaanland en de Beekse Bergen.

  In ons gezellige eetcafé met zonnig terras en loungecafé kunt u heerlijk genieten van een drankje, lunch of wisselende dinerkaart met seizoensgerechten.

  Met Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie is er een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. In de weekenden zijn er over het algemeen ook activiteiten.

Kenmerkend . . .

 • Ruime en comfortabele staanplaatsen
 • Uitgebreide camping- faciliteiten voor gasten
 • Bosgebied met vele fiets- en wandelmogelijkheden
 • Zwembaden, zwemplas en sport- en spelfaciliteiten
Activiteiten Hapje Eten Overnachten
Kinderen voor caravan Recreatiepark de Achterste Hoef Binnen- en buitenzwembad Recreatiepark de Achterste Hoef Luchtfoto Camping Recreatiepark Achterste Hoef Kano op Recreatieplas de Achterste Hoef Midgetgolf Recreatiepark de Achterste Hoef Pony rijden Recreatiepark de Achterste Hoef Trein Recreatiepark Schip recreatieplas Buitenzwembad Recreatieplas Recreatiepark de Achterste Hoef Glijbaan

Recreatiepark de Achterste Hoef

Home   >   Leden   >   Recreatiepark de Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef, gelegen in het Land van de Zaligheden, biedt u alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. De camping is landelijk gelegen en grenst aan een uitgestrekt en fraai bosgebied met vele fiets- en wandelmogelijkheden die zich uitstrekken tot ver over de grens van België. Verken de landelijke grensdorpen of maak een mooie wandeling op de Cartierheide. Strijk neer op één van de vele gezellige terrassen in de omgeving of bezoek de dichtbij gelegen attractieparken.

Parken zoals De Efteling, De Beekse Bergen of Bobbejaanland.

De ruime en comfortabele staanplaatsen bevinden zich op groene velden, aan de oever van de recreatieplas of zijn afgeschermd voor wat extra privacy. Alle plaatsen beschikken over draadloos internet (tegen betaling), 6 Ampère stroom, centrale antenne aansluiting, een watertappunt en een waterafvoer.

Een dertigtal van de plaatsen is zelfs uitgerust met privé sanitair. De luxe van thuis met een eigen douche, toilet en wastafel. Deze plaatsen beschikken over 10 Ampère stroom. De camping beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen.

Veel speelplezier en activiteiten

Bijna alle kampeerveldjes hebben één of meerdere speeltoestellen. Ook het strand is uitgerust met diverse speeltoestellen en er ligt zelfs een schip! De grote buitenspeeltuin met airtrampoline zorgt voor veel speel- en springplezier voor de jongste gasten. En als het weer wat minder mooi is, is er volop plezier te beleven in de binnenspeeltuin en het binnenzwembad.

Buitenzwembad en sportbanen

Daarnaast is er ook nog een buitenzwembad, een sportveld, een fietscrossbaan, een tennisbaan, een Adventure Minigolfbaan, een uitgebreid recreatieprogramma, een gezellig eetcafé met zonnig terras en een winkeltje die het recreatiepark compleet maken! Maak gebruik van de diverse seizoensaanbiedingen om voor een leuke prijs lekker te genieten.

Bekijk onze website voor meer informatie.

De Achterste Hoef biedt u alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf

Algemene info

Recreatiepark De Achterste Hoef

Adres

 • Recreatiepark De Achterste Hoef
 • Troprijt 10
 • 5531 NA Bladel
 • Gemeente: Bladel
 • 0497 381579
 • www.achterstehoef.nl

Openingstijden

Kijk voor openingstijden op onze website.

Voorzieningen

Zwembaden, eetcafé met terras, snackbar, WiFi, winkeltje, wasserette, verwarmde sanitairgebouwen met mindervalide- en kindersanitair, theater, disco, knutselruimte, dierenwei, fietsverhuur

Mogelijkheden

Voor tarieven kunt u kijken op: http://www.achterstehoef.nl/nl/tarieven.lp

www.achterstehoef.nl

Googlemaps en route

Troprijt 10


wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora