• Vakantieboerderij De Putte is gelegen in Hoogeloon, gemeente Bladel.

 • Weetjes

 • In Hoogeloon leefde in de Kabouterberg Kabouterkoning Kyrië. In Hoogeloon ligt ook de Zwarte Berg aan de Groenstraat (dit is een van de grootste en hoogste grafheuvels die in België of Nederland te vinden zijn).

  Er is echter geen kabouter meer te bekennen; de kabouters zijn door de mensen verstoord en zijn naar andere gebieden vertrokken.

Kenmerkend . . .

 • Groepsaccommodatie tot ca. 40 personen
 • Fraaie ligging, aan de rand van Hoogeloon
 • Zowel in zomer als winter beschikbaar
 • Wij ontvangen u met Brabantse Gastvrijheid!
Overnachten
Pand Vakantieboerderij De Putte Comp 1 Vakantieboerderij De Putte Comp 2 Vakantieboerderij De Putte Comp 3 Vakantieboerderij De Putte

Vakantieboerderij de Putte

Home   >   Leden   >   Vakantieboerderij de Putte

Vakantieboerderij De Putte is een verbouwde boerderij, waarvan de vorm en de nostalgische sfeer van ‘vrüger’ nog steeds bewaard zijn gebleven. Het is een uitstekende drie sterren accommodatie voor gezelschappen tot ongeveer 40 personen. Veel gezelschappen hebben ondertussen de weg gevonden naar deze fraaie boerderij, gelegen aan de Vessemseweg te Hoogeloon. De ligging is zeer fraai; dichtbij de bossen en een landschapsplas.

De boerderij heeft een bijzondere eigen bekoring, uiteraard vergezeld door de echte Brabantse gastvrijheid! Hoogeloon in de Kempen is een schilderachtige Brabants dorp met een rijke historie waarvan gelukkig nog het een en andere bewaard is gebleven.

De omgeving is een schatkamer van natuur, cultuur en historie. Het Land van de Zaligheden op haar best.

Met of zonder verzorging

In de groepsaccommodatie verblijven vaak families, vriendengroepen, verenigingen. De accommodatie is gebaseerd op zelfverzorging, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van volledige verzorging. Iedere groep beschikt over de gehele accommodatie zodat uw privacy gewaarborgd is; een belangrijke voorwaarde voor een succesvol weekend of fantastische week in het Land van de Zaligheden.

Zomer en winter

Ook tijdens de wintermaanden is vakantieboerderij de Putte een goede keuze voor uw familie- of vriendenweekend! De gehele accommodatie is voorzien van (vloer)verwarming zodat u er ook in de winter lekker warm bij zit.

Er is een gezellige ingerichte zithoek, voorzien van een hifi set met dvd speler en een tv. De accommodatie is voorzien van wifi draadloos internet.

De moderne keuken is voorzien van serviesgoed en alle benodigde apparatuur zoals: koffiezetter, vaatwasmachine, magnetron, oven en koel- en vrieskast. Voor de (sportieve) ontspanning is er een sportveld, volleybalveld, slechtweer accommodatie, kleine kinderboerderij en een gezellig terras.

Er is voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is aangepast voor minder validen en een boodschappenservice is mogelijk.

Veelzijdig oergezellig en grenzeloos gastvrij

Algemene info

Vakantieboerderij De Putte

Adres

 • Vakantieboerderij De Putte
 • Vessemseweg 34
 • 5528 CC Hoogeloon
 • Gemeente: Hapert
 • 0497 681978
 • www.deputte.nl

Openingstijden

Hele jaar door. Zie ook website.

Voorzieningen

Hifi, DVD speler, Televisie, wifi, serviesgoed, koffiezetter, vaatwasmachine, magnetron, oven en koel- en vrieskast, (vloer)verwarming.

Mogelijkheden

Dagtochten naar o.a.: Beekse Bergen, Efteling, Zwembad Tongelreep, Kaasmakerij, Kaarsmakerij, Dierenpark de Vleut, E3 strand, Papegaaiencentrum, Speelpaleis, Abdij van Postel, Verschillende picknickplaatsen, Familiepark DippieDoe, Gasthof De Kaasboerin

www.deputte.nl

Googlemaps en route

Vessemseweg 34, Hoogeloon


wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora