• De winkel van WayPoint-Zuid vindt u in Vessem…

 • Weetjes

 • Het global positioning system (gps) is de commerciële naam voor een wereldwijd satelliet-plaatsbepalingssysteem dat vanaf 1967 werd ontwikkeld voor gebruik door de strijdkrachten van de Verenigde Staten.

  Officieel heet het systeem nog steeds NAVigation Satellite Time And Ranging of NAVSTAR. Met gps werd het voor het eerst mogelijk om vrijwel overal continu te kunnen navigeren en was tot de komst van GLONASS het enige volledig operationele satelliet-plaatsbepalingssysteem.

  Het aantal toepassingen is sinds de ingebruikname enorm toegenomen. Aanvankelijk waren de gebruikers vooral in de militaire hoek, de geodesie en de scheepvaart te vinden. Hoewel het aantal gebruikers ook daar is toegenomen, valt dit tegenwoordig in het niet bij het aantal auto’s en mobiele telefoons die met gps zijn uitgerust.

Kenmerkend . . .

 • Al sinds 1999 actief met vrijetijdsnavigatie
 • Grootste dealer van Garmin-producten
 • Optimaal advies en productondersteuning
 • Zelf fanatieke gebruikers van onze producten
Activiteiten
Pand WayPoint Zuid GPS producten WayPoint Zuid

Waypoint Zuid

Home   >   Leden   >   Waypoint Zuid

WayPoint is in de eerste plaats een winkel, al sinds 1999 actief met, wat wij noemen vrijetijdsnavigatie. De hoofdvestiging van WayPoint is in het Twentse Notter. WayPoint heeft winkels in Notter, Moordrecht (bij Gouda), Vessem, Leek en Heerhugowaard. Gespecialiseerd in vrijetijdsnavigatie verkopen we vooral producten van het merk Garmin, wereldmarktleider in de navigatiemarkt. Een fabrikant met bovendien het meest brede assortiment producten.

WayPoint is ‘s lands grootste dealer van Garmin-producten voor vrijetijdsnavigatie. Doordat we volledig in deze toepassing gespecialiseerd zijn kan de klant rekenen op optimaal advies bij aanschaf, uitleg en ondersteuning bij het gebruik (bijvoorbeeld via ons Forum, MyWayPoint en Cursussen) en goede service, mocht er ooit iets met het toestel mis zijn (we hebben een eigen technische dienst).

Uit hobby ontstaan

WayPoint is ooit uit hobby ontstaan, en ook vandaag zijn de ‘WayPointers’ op dagelijks niveau ook ‘gebruiker’. Of het nu gaat om motorrijden, hardlopen, geocachen of een mooie fietstocht maken: je zult zelden iemand van Waypoint tegenkomen zonder gps op zak!

Intensieve gebruikerservaring

Door die intensieve gebruikerservaring weten we heel goed wat de mogelijkheden zijn. Maar ook hoe het nòg beter zou kunnen. Hoe het nòg makkelijker en leuker te maken.

Wolf Camper

Daarnaast is WayPoint ook dealer van Wolf Camper, het outdoor concept en kwaliteitsmerk uit Denemarken. Naast kleding biedt Wolf Camper een uitgebreide range slaapzakken, slaapmatten, tenten, rugzakken en reistoebehoren. Allemaal eigen producten die zorgvuldig worden ontworpen en getest in Denemarken. Zo zijn wij er zeker van dat alles wat wij onze klanten aanbieden, ook voldoet aan de eisen die wijzelf aan producten stellen.

In de winkel van WayPoint kun je het volledige assortiment van Wolf Camper zien, voelen passen en beoordelen.

Mocht je WayPoint nog niet kennen: loop binnen in de Jan Smuldersstraat 28, de koffie staat klaar! We hopen ons enthousiasme over te kunnen dragen!

Het gebruik van GPS heeft een enorme vlucht genomen

Algemene info

WayPoint Zuid B.V.

Adres

 • WayPoint Zuid B.V.
 • Jan Smuldersstraat 28
 • 5512 AZ Vessem
 • Gemeente: Eersel
 • 0497 594256
 • www.gps-garmin.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten, dinsdag t/m vrijdag 9.30 uur-17.30 uur, zaterdag 9.00 uur-16.00 uur.

Voorzieningen

Mogelijkheden

Demonstraties

www.gps-garmin.nl

Googlemaps en route

Jan Smuldersstraat 28, Eersel


wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora