Overzicht partners

Home   >   Partner-overzicht

Hoeks Barbecues

Hoeks Barbecues

Hoeks Barbecues, opgericht in 1974, is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en veiligheid in de metaalsector. De familie Hoeks is oorspronkelijk gestart met de productie van barbecues en openhaarden. Eind jaren ‘70 is met openhaarden gestopt en heeft men zich volledig toegelegd op horeca barbecues. Daarnaast is men nog steeds een metaalbedrijf dat o.a. de staal- constructies t.b.v. schuilhutten voor Land van de Zaligheden heeft gemaakt.

www.hoeksbarbecues.nl

Jan Kerkhofs

Jan Kerkhofs

Jan Kerkhofs is ondernemers-, financierings- en investeringsplanner en nationaal- en internationaal betalingsverkeer. Ervaringsdeskundige binnen de bancaire wereld. Mijn netwerk bestaat uit vele adviseurs en samen met de ondernemer zoekt hij naar die adviseur die een positieve bijdrage kan leveren aan de rentabiliteit van het bedrijf. Tevens organiseert hij workshops t.b.v. beter inzicht in de financiële situatie van een onderneming.

www.jankerkhofs.nl

Accombis Accountants Belastingadviseurs

Accombis Accountants Belastingadviseurs

Accombis Accountants Belastingadviseurs richt zich met een breed pakket financieel-administratieve, fiscale adviesdiensten en services op vrije beroepsoefenaren, agrariërs, ondernemers in het MKB in de sectoren handel & industrie bouwnijverheid, horeca, transport, logistiek detailhandel en zakelijke dienstverlening. Accombis beschikt over ruime praktische ervaring en brede sectorkennis in het MKB. Kennis waar u op kunt rekenen.

www.accombis.nl

Pontifax

Pontifax

Waar een wil is…is een weg. Pontifax ondersteunt, faciliteert en neemt al zo’n 30 jaar (internationale) duurzame initiatieven. Pontifax verkrijgt vanuit een houding van ‘moet kunnen’ draagvlak voor projecten bij mensen uit allerlei sectoren, overheden en instellingen.
Door in al die gremia ‘bruggen te bouwen’ is Pontifax in staat duurzame initiatieven (mede) tot stand te brengen dan wel in stand te houden.

www.pontifax.nl

Van Voskuijlen & Koekkoek

Van Voskuijlen en Koekkoek

U komt niet iedere dag bij de notaris en juist daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen, gevestigd te Bladel, is een full service kantoor met actuele kennis van alle specialismen binnen het vakgebied. zijn adviseurs op het gebied van samenlevings-overeenkomsten, huwelijkse voorwaarden, onroerende zaken, schenkingen, nalatenschappen, testamenten en ondernemingen.

www.notarisbladel.nl

Hamsvoort Projectmanagement

Hamsvoort Projectmanagement

Volop plezier in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden - Jullie moeten er nodig eens heen!

wegwijzer-leus
wegwijzer
 

Zwembaden in het Land van de Zaligheden

Zwembad De Albatros, Postakkers 74, Eersel | Recreatiepark Ter Spegelt, Postelseweg 88, Eersel. | E3-strand, Buivensedreef 10, Eersel | Zwemband Beekdal, Putterstraat 10, Vessem | Natuurzwembad de Spartelvijver, Weeldsedijk, Hooge Mierde | Binnenzwembad ’t Strumke, Wellenseind 7, Lage Mierde | Zwembad De Smachtenbocht, Bossingel 3, Bladel | Subtropisch waterparadijs Het Vennenbos, Schouwberg 7, Hapert | Zwemparadijs de Kemervennen, Kempervennendreef 8, Westerhoeven

Adresgegevens en openingstijden

VVV Reusel-De Mierden, Kerkplein 69, 5541 KB Reusel – 0497 642523 – vvvreusel-demierden.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Bladel, Markt 21a, 5531 BC Bladel – 0497 381750 – vvvbladel.nl – Ma t/m vr 10.00-16.00u, za 10.00-13.00u | VVV Eersel, Markt 30a, 5521 AN Eersel – 0497 513163 – vvveersel.nl – Ma t/m vr 9.30-17.00u, za 9.30-16.00u | VVV Bergeijk, Domineestraat 8a, 5571 EJ Bergeijk – 0497 558580 – vvvbergeijk.nl – Ma t/m vr 9:30–12:30u en 13:30–16:30u, za 9:30–13:30u

Fietsen in het Land van de Zaligheden

Land van de Zaligheden heeft mooie natuur en het uitgebreide netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden zorgt voor een ontspannen en gezond dagje uit. Het fietsroutenetwerk sluit zelfs naadloos aan op het netwerk in België en andere delen van Brabant. Het gebied heeft een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (de typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.
Meer over fietsroutes | Banken en Hutten fietsroute

Musea (klik link voor meer info)

De musea: Radiomuseum, Grenscafé & Smokkelmuseumke, Streekmuseum De Acht Zaligheden, Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal, Museum de bewogen jaren, Bezoekerscentrum Teutenhuis/Eichamuseum, De Ploeg, Bakkerijmuseum De Grenswachter, Poppenmuseum Chatelaine, Bromfietsen- en fietsenmuseum, Alfra doseer- en weegmuseum, Heemkamer Pladella Villa, Graanmolen.
Adresgegevens musea – klik hier

Galeries (klik link voor meer info)

De galeries uit het Land van de Zaligheden: Zorgatelier Buiten, Galerie Peters, Roijmans Bronzen Sculpturen, Marrin Fashion & Art, Cultureel Centrum De Muzenval, Galerie Versmissen, De Boekenlegger, Lijstenmakerij/kunsthandel van Antwerpen, Atelier en Beeldentuin Beeld en Tuin, ArtGallery Maria van Iersel, Galerie de Kunstkamer, Galerie de Kort.
Adresgegevens galeries – klik hier

Eten en drinken

In het Land van de Zaligheden kunt u op tal van mooie plaatsen genieten van (culinaire) streekgerechten en bijzondere dranken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om aangenaam te overnachten. Ga naar het ledenoverzicht, klik en bekijk wie onze leden zijn en wat zij zoal te bieden hebben. Ook buiten het seizoen.

volg os op twitter facebook youtube
Erkend Kempen Goed De Brabantse Kempen
webdesign & dev.: xplora