De een wil in deze periode nog niks van kerst weten en de ander draait in begin oktober al de hele dag door kerstmuziek. Het is natuurlijk maar net waar je van houdt, maar feit blijft dat het er langzamerhand toch echt weer aan zit te komen! En bij de kerst horen natuurlijk ook weer allemaal leuke dingen. Denk bijvoorbeeld is aan alle leuke sfeerverlichtingen en accessoires. Maar zodra je aan kerst denkt komt waarschijnlijk ook gelijk gezelligheid in je gedachte naar voren, en gezellig is het zeker! Maar niet alleen voor familie is kerst belangrijk, het is ook leuk om voor je collega’s is wat te doen rondom de kerst periode!

Basic kerstpakket

Als je voor een werkgever werkt zal je ongetwijfeld al wel eens een kerstpakket hebben gekregen. Eigenlijk is het als werkgever niet meer dan normaal om iets te geven met kerst. Een kerstpakket is hier een veelvoorkomend voorbeeld van maar sommige bedrijven doen dit ook in de vorm van een cadeaubon. Zo tegen het einde van het jaar is het wel zo leuk om je werknemers te bedanken voor weer een jaar goed werk. Het basic kerstpakket is het meest voorkomende kerstpakket. Dit is meestal een doos met wat lekkere hapjes en drankjes en e.v.t. wat accessoires. Leuk om in zo’n doos te doen zijn bijvoorbeeld lekkere tapashapjes, een tapasplank en een lekker flesje wijn of een aantal biertjes!

Beauty kerstpakket

Naast het “basic” kerstpakket is een ander ideetje voor de kerst natuurlijk ook altijd welkom. Heb je wel is gedacht aan een beauty kerstpakket? Een beauty kerstpakket is een kerstpakket in een ander tintje. En nee dit kerstpakket is niet alleen geschikt voor vrouwen, ook voor mannen is verzorging net zo belangrijk. Je doet natuurlijk wel wat andere dingen in een kerstpakket voor vrouwen dan voor mannen. Kies voor je beauty kerstpakket voor 1 soort merk en kies daar wat leuke producten van uit. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgingsritueel voor het gezicht en lichaam of een leuk make-up setje waar je een mooie kerst look mee kunt maken. Voor een man is het een leuk idee om wat producten voor onder de douche of om in bad te doen in het beauty kerstpakket te doen. Deze beautyproducten kan je natuurlijk aanvullen met wat zoete lekkernijen zoals bonbons of kerstkransjes. Door voor zo’n kerstpakket te gaan zorg je ervoor dat je werknemers echt even verrast en met een origineel kerstpakket aankomt!