Er zijn in Nederland erg veel mensen met een eigen auto. Wanneer je een auto hebt en in de stad woont, dan zorgt dat vaak voor frustraties. Zo dien je een goede parkeerplaats te zoeken en dat kan nogal lastig zijn. Als je in de stad woont en momenteel twijfelt over de beslissing om een nieuwe auto te kopen, dan is het verstandig om ook te kijken naar de verschillende mogelijkheden om een auto te huren.

 

Een auto leasen

Erg veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een auto te leasen. Het leasen van een auto heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat je niet in één keer veel geld neer hoeft te leggen voor een auto. Daarnaast zitten de verzekerings en wegenbelasting kosten al bij de prijs inbegrepen. Hierdoor hoef je alleen nog zelf te betalen voor de benzine. Een andere reden waarom mensen vaak kiezen voor het leasen van een auto is omdat zij dit aangeboden krijgen van de werkgever. In dat geval hoef je meestal alleen de bijtelling en benzine te betalen.

 

Een auto huren

Als je nou geen baas hebt die een auto voor jou wilt leasen, dan is het ook een optie om een auto te huren. Bij het huren van een auto heb je verschillende opties. Zo kun je naar een bedrijf gaan en daar elke keer een offerte opvragen als je een auto nodig hebt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de auto’s van Greenwheels.

 

Waarom is het gunstig om een auto te huren bijv Greenwheels?

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor een auto huren bij Greenwheels. De voornamelijkste reden hiervoor is dat je zo goed als geen vaste lasten hebt. Bij Greenwheels betaal je namelijk maandelijks een erg lage premie en betaal je bijna alleen maar voor de kilometers en uren dat je rijdt. Hierdoor heb je zelf invloed op de hoeveelheid geld dat je per maand kwijt bent aan het rijden van een auto. 

 

Kost het veel tijd om je te registreren bij Greenwheels?

Als je een auto lenen via Greenwheels wilt regelen dan kost het niet veel tijd om je te registreren. Het enige wat je nodig hebt is je rijbewijs en je bankrekening. Binnen enkele minuten kun je al een account aangemaakt hebben. Wel dient je rijbewijs gecontroleerd te worden. Echter, over het algemeen duurt ook dit niet lang. Nadat je een account aan hebt gemaakt kun je kijken waar in jouw buurt auto’s staan. Je kunt de auto dan via de app reserveren, maar je kunt er ook naartoe gaan en de auto meenemen.