Wanneer je een webshop hebt, dan weet je het wel. Het is namelijk niet te doen om op iedere bestelling handmatig een adres te noteren. Niet alleen is dat zonde van je tijd, het zorgt er ook nog eens voor dat je, na het schrijven van 50+ etiketten, een nare kramp ontwikkeld in je hand. Maar nog belangrijker is het dat een handgeschreven etiket misschien wel wat persoonlijker overkomt, maar dat de leesbaarheid vaak te wensen overlaat. En dus kun je beter kiezen voor Herma adresetiketten. Herma adresetiketten bestel je gewoon online. Ze zijn in verschillende maten te bestellen, net wat goed past bij jouw manier van adresseren.

Herma adresetiketten zorgen voor duidelijkheid

Wanneer je je webshop goed onder controle hebt, dan zorg je ervoor dat ieder adres van iedere bestelling in een apart bestand staat. Bestelt een klant dan een product of materiaal bij je, dan kun je, met één druk op de knop, het adres printen op Herma adresetiketten. Dat werkt wel zo gemakkelijk. Oké, je moet wel op tijd toner bestellen, maar dat kun je gewoon plannen. Een goede printer, met toner en Herma adresetiketten zorgen er samen voor dat jouw pakjes bij jouw klanten afgeleverd kunnen worden. JIj blij, je klant blij. En de pakketbezorger ook: die hoeft maar weinig moeite te doen om het adres te kunnen lezen.

Maar Herma heeft meer producten

Herma heeft, behalve adresetiketten, nog veel meer etiketten, in allerlei verschillende maten. Zo kun je etiketten van Herma ook gebruiken om meer duidelijkheid te scheppen in je magazijn. Door voor ieder product een etiket te plakken met het productnummer en de prijs. Is er een speciale aanbieding? Dan plak je er nog een etiketje bij. Maar ook voor etiketteermachines en de bijbehorende software kun je bij Herma terecht. En dat is goed nieuws!

Meer omzet door duidelijkheid

Moet je altijd maar weer op zoek naar het juiste product- of typenummer of moet je ieder bezorgadres telkens weer handmatig invoeren? Dan snijd je jezelf lelijk in de vingers als het echt een keer snel moet. Door gebruik te maken van, onder andere, Herma adresetiketten en de bijbehorende software, zorg je ervoor dat je administratie altijd op orde is. Dat er Dit zorgt voor meer snelheid en ook voor veel meer duidelijkheid. Het gevolg is dat je sneller en beter pakketjes kunt versturen. Het gevolg daarvan is dat je klanten erg tevreden zullen zijn en dat ze én bij je terugkomen én hun vrienden en kennissen over jou vertellen.