Hey daar! Welkom bij onze blogpost over 7 dingen in ons kantoor waar we niet meer zonder kunnen. We hebben deze lijst samengesteld omdat we hebben gemerkt dat deze items essentieel zijn geworden voor ons dagelijks werk en onze productiviteit. Dus laten we snel beginnen!

Computers:

Dit is een no-brainer, toch? Zonder onze computers zouden we onze taken niet kunnen uitvoeren. We gebruiken ze voor alles, van het beantwoorden van e-mails tot het werken aan belangrijke projecten. Het is onze belangrijkste tool.

Telefoons:

Communicatie is essentieel in ons bedrijf en daarom zijn telefoons onmisbaar. We gebruiken ze om te bellen, te sms'en en om te overleggen met collega's en klanten.

Koffiezetapparaat:

Het is misschien een beetje cliché, maar het is waar. Het koffiezetapparaat is een belangrijk onderdeel van ons kantoor geworden. Het houdt ons wakker en gemotiveerd tijdens lange werkdagen.

Whiteboard:

Het whiteboard is een geweldige manier om ideeën te delen en te brainstormen met collega's. Het is een visueel hulpmiddel dat ons helpt om onze gedachten te ordenen en productief te blijven.

Printer:

Hoewel veel bedrijven proberen papierloos te werken, hebben we toch nog steeds een printer nodig. We gebruiken hem om belangrijke documenten af te drukken en te delen met collega's en klanten.

Verstelbare bureaus:

We weten allemaal dat zitten de hele dag niet goed is voor onze gezondheid. Daarom hebben we verstelbare bureaus die ons in staat stellen om af en toe te staan en onze houding te veranderen.

Legbordstelling:

Last but not least, de legbordstelling. Deze is onmisbaar geworden in ons kantoor omdat het ons in staat stelt om efficiënt en georganiseerd te werken. Wij gebruiken een gebruikte om geld te besparen en de stelling is in goede staat. We hebben er zelf een paar extra schappen aan toegevoegd en wij gebruiken het  om onze voorraad op te slaan en te organiseren. Hierdoor hoeven we niet steeds nieuwe materialen te kopen, omdat we weten wat we hebben en waar het zich bevindt. Daarnaast kunnen we door deze stelling ook snel producten vinden wat enorm veel tijd scheelt in het zoeken naar bepaalde producten.

Al deze items dragen bij aan onze productiviteit en maken ons werk gemakkelijker en leuker. We hopen dat deze lijst je heeft geholpen om enkele essentiële items voor jouw kantoor te vinden. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!