Wij als vrouwen houden natuurlijk van schoenen. We kunnen nooit genoeg hebben en blijven dan ook altijd nieuwe schoenen aanschaffen. Je hebt ontzettend veel verschillende soorten schoenen en dat is ook zo lastig. Want ja, we moeten van alles minimaal een paar hebben, toch? Zeker als je voeten niet meer groeien en je ongeveer je hele leven dezelfde maat zal hebben, waarom zou je jezelf dan niet zo nu en dan trakteren op nieuwe stappers? Wij bespreken vandaag alle soorten stappers die er zijn!

Rieker schoenen

Je hebt natuurlijk verschillende soorten merken schoenen. Iedereen heeft vaak zo zijn voorkeur. Denk aan Nike, Adidas, of bijvoorbeeld rieker schoenen. Dit is een type schoen die ideaal is voor de mensen die last hebben met lopen en dus extra ondersteuning nodig hebben. Rieker schoenen staan bekend om hun draagcomfort en worden dus vaak aangeschaft wanneer mensen extra ondersteuning nodig hebben. Dit is niet alleen een tip voor de dames, maar ook voor de mannen! Als je een sneaker aanschaft is het sowieso goed om te weten dat deze schoen vanaf het eerste moment al als gegoten moet zitten. Sneakers hoef je negen van de tien keer niet in te lopen, dus dit zal ook onnodig zijn als dat wel het geval is.

Wandelschoenen dames

Dan hebben we nog de wandelschoenen dames. Ja ja, soms moeten we schoenen aanschaffen voor een speciale activiteit. Denk aan sportschoenen. Als je van het wandelen bent, is het erg belangrijk dat je goede wandelschoenen aanschaft. Als je flinke kilometers achter elkaar rondwandelt, is het erg belangrijk dat je dit op goede schoenen doet. Dit kan er anders voor zorgen dat je flinke problemen krijgt met je voeten of enkels. En dit draag je je hele leven dan met je mee. Dus investeer in goede wandelschoenen! Dit hoef je gelukkig niet zo vaak te doen. Na een goed paar kan je er wel weer eventjes mee vooruit. Tenzij je natuurlijk heel veel wandelt en het voor je hobby doet. Dan is het altijd prettig om een extra paar te hebben.

Pantoffels

En last but not least, pantoffels. Pantoffels dames vallen ook onder de categorie schoenen, alleen onder de chille categorie. Als je eenmaal bent opgegroeid met pantoffels, zal je deze ook je hele leven lang willen dragen. Pantoffels zijn lekker zacht en zullen ervoor zorgen dat je in de winter nooit koude voeten krijgt. Want als je koude voeten hebt, voelt het alsof je hele lichaam koud is!