dames-handtassen

De handtas, ik denk dat iedere vrouw er minimaal wel eentje heeft en het wordt ook van ons verwacht. Ga maar na, wanneer jij met een man op stap bent laten ze het liefst de sleutels even in jouw tasje achter. Maar de dames handtassen zijn natuurlijk niet alleen voor de mannen, ook wijzelf zijn er dol op. Van make-up tot telefoon tot pasjes, alles past er in en het is toch licht en handig om mee te nemen. In dit blog de mooiste dames handtassen van aankomend seizoen.

De Micmacbags New Navajo Shopper

Hou jij van apart? Dan is deze Micmacbags New Navajo Shopper echt iets voor jou! Op het eerste oog een redelijke normale tas van bruin leer maar als we eens goed kijken naar de details dan zien we pas echt goed was een pracht exemplaar deze tas is. Voorzien van een eigenzinnig motief op de schouderband maakt deze tas uniek. Het motief doet ons een beetje denken aan de indianenstijl en ook de stippen details op de tas benadrukken dat. Daarnaast is de tas voorzien van twee vakken. Het hoofdvak en een zijvak aan de zijkant voorzien van ritssluiting. Ben je op zoek naar iets speciaal? Dan zit je met deze tas helemaal goed.

Burkely Alex Vintage Business Schoudertas

Klassiek en tijdloos, dat is waar deze Burkely Alex Vintage Business Schoudertas voor staat. Deze tas is gemaakt van prachtig leer en verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en cognac. Vooral in de kleur zwart komt deze tas het beste tot zijn recht. Voorzien van drie vakken, waarvan een hoofdvak en twee zijvakken aan de zijkant. Alle drie voorzien van een ritssluitingen en de tas is afgewerkt met handvaten. De tas voor de klassieke stijl.

MicMacBags Indiana Schoudertas

Op naar een kleine handtas maar wil je wel nog steeds opvallen? Dan is deze MicMacBags Indiana Schoudertas helemaal iets voor jouw. Deze tas is wat smaller van formaat maar in de kleur nog steeds een echte eyecatcher. De tas is voorzien van een vak, wat tevens het hoofdvak is. Daarnaast heeft hij ook nog een schouderriem zodat hij op meerdere manier gedragen kan worden.

SOCHA Dames Laptoptas

Als we het hebben over dames handtassen dan hebben we het natuurlijk ook over laptoptassen. Een laptop is een item dat bijna iedereen heeft tegenwoordig en daar moeten onze handtassen dan ook op aangepast worden. Met deze SOCHA Dames Laptoptas zit je dan ook helemaal goed. De tas is alleen verkrijgbaar in het zwart en voorzien van een prachtig motief. Het logo aan de hengels geeft de tas een elegante uitstraling. Deze tas is voor iedere vrouw met karakter.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dames handtassen verkrijgbaar, dit was slechts een kleine selectie. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje op de website.