Wil jij de vloer van je restaurant of café laten vervangen, maar weet je nog niet zo goed welke vloer er moet komen? Kijk eens bij het ruime aanbod aan betonlook vloeren! De betonlookvloer heeft meerdere eigenschappen die prima passen in de setting van een restaurant. Ook kan de vloer aangepast worden aan bepaalde eisen. Zo kan er bijvoorbeeld een extra kras werende laag worden aangebracht over de vloer.

De voordelen van een betonlook vloer op een rij

De betonvloer kent vele voordelen. Zo heeft de vloer een geluiddempend effect en zorgt het voor meer rust en een betere akoestiek in een ruimte. Erg fijn om de rust te bewaren in een druk restaurant. Verder is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Je maakt hem makkelijk schoon met een stofzuiger. Ook is de vloer waterdicht, waardoor je na een drukke dag je restaurant even lekker kunt soppen met een dweil. Verder is de slijtvastheid een super groot voordeel. Zeker in een druk restaurant met veel gasten, is het extra aan te raden om voor een betonvloer te kiezen. De vloer is dan ook zeer duurzaam en je zult er jarenlang plezier van hebben. Betonvloeren zijn naadloos, waardoor je geen lelijke gaten of kieren zult hebben. Tenslotte zijn ze leverbaar in verschillende kleuren en designs. Zo zorg je ervoor dat de vloer perfect aansluit op je interieur en de sfeer die jij in de ruimte wilt creëren. Genoeg redenen om te kiezen voor deze mooie betonvloer!

Laat het aan de professionals over!

het wordt afgeraden om je vloer zelf te leggen. Dit omdat het leggen van een kwaliteitsvloer best wat vakmanschap vereist. Laat het werk dan ook over aan de professionals voor een optimaal resultaat. Zo weet je zeker dat je straks kunt genieten van je mooie nieuwe vloer! De kosten die een vloer leggen met zich meebrengen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die de werkmannen bezig zullen zijn, de oppervlakte die bedekt moet worden, de gewenste kleur en de vorm van je vloer, etc. Vooraf is het mogelijk om een offerte aan te vragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Verder zullen de werkmannen van tevoren een bezoek aan je restaurant brengen om te kijken of je ruimte wel geschikt is voor het leggen van de betonvloer. Dit heeft onder andere te maken met het vochtgehalte van de ondergrond. Deze wordt van tevoren zorgvuldig voor je gecontroleerd. Het materiaal is in veel verschillende natuurlijke tinten te verkrijgen. Kijk online welke kleur het best past bij jouw smaak!