Blog

Blijf dromen!

De wereld bevindt zich op dit moment in een lastige situatie. Het is natuurlijk voor iedereen duidelijk dat dit een moeilijke periode is en misschien ook nog wel gaat worden. Op dit moment is het belangrijk voor mensen om thuis te blijven. Op die manier zal ons zorgsysteem in staat zijn de mensen die zorg nodig hebben te kunnen helpen. Dat houdt dus in dat de meeste mensen nu (hopelijk) thuis zullen zitten en niet onnodig met meerdere mensen naar buiten zullen gaan. Hieronder vindt je een aantal tips om met deze situatie om te gaan.

Blijf dromen

Op dit moment is het niet mogelijk om fysiek op vakantie te gaan. Dat houdt niet in dat je niet mag dromen over verre vakantie oorden. Je kan bijvoorbeeld denken aan plaatsen waar je al eens bent geweest of aan plaatsen waar je nog eens naar toe zou willen. Ook is het niet verboden om alvast een planning te maken als deze situatie eenmaal voorbij is. Het lastige is dan natuurlijk wel dat we niet weten hoe lang deze situatie nog gaat duren. Voordeel is wel dat je nieuwe sites tegenkomt die weer nieuwe mogelijkheden bieden zo is er de site van Lux-Camp.nl voor luxe camping vakanties. Je kunt ook van verschillende sites gebruik maken om dingen met elkaar te vergelijken neem daarvoor bijvoorbeeld Allcamps. Ik snap dat het lastig is om nu alvast te gaan boeken maar we moeten vooruit blijven kijken en orienteren kan in ieder geval geen kwaad (zolang je het online doet).

Blijf actief

Naast het dromen is het ook belangrijk zelf actief te blijven en niet in te kakken. Ik weet dat het heel aantrekkelijk is om op de bank te ploffen en daar niet meer van af te komen. Toch is dat op langere termijn niet goed voor je gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Je gaat er niet op vooruit zullen we maar zeggen. Je wordt steeds inactiever en luier en verschillende taken zullen zwaarder gaan aanvoelen. Gelukkig zijn er heel veel activiteiten die je zelfs binnenshuis kunt doen om actief te blijven. Als je alleen al op youtube kijkt zijn er verschillende kanalen en sportscholen die sportlessen thuis aanbieden. Je hoeft dan alleen maar de video aan te zetten en dan mee te doen. Als dit je lukt ben je al een heel eind in de goede richting. Doe nog een paar huishoudelijke klussen en klaar is kees.

Hoe dan ook, heel veel succes gewenst de komende periode!

Geef een reactie