Is er binnenkort iemand jarig of wil je iemand verrassen? Dan is het wellicht een leuk idee om deze persoon iets cadeau te doen. Een cadeau kan je in allerlei verschillende soorten en maten geven. Een cadeau hoeft niet direct iets tastbaars te zijn maar kan ook bijvoorbeeld een dagje weg zijn. Wat voor soort cadeau je geeft is natuurlijk afhankelijk van de relatie die je hebt met deze persoon. Is deze persoon een dierbare dan zou je kunnen kijken naar iets wat echt bij jullie past. Is het een cadeautje voor bijvoorbeeld een nichtje of neefje die je niet heel vaak spreekt? Dan is wellicht een tastbaar cadeautje een goed idee. In de blog geven we je een aantal leuke opties

Handig en functioneel

Cadeautjes kunnen soms erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan keukengerei waar iemand om gevraagd heeft. Wanneer je dit geeft weet je dat iemand er echt iets aan heeft en het echt kan gebruiken. Het is daarom ook altijd slim om zoiets te vragen. Een ander leuk en functioneel cadeautje is bijvoorbeeld een telefoonhoesje. Zorg ervoor dat je weet wat voor soort telefoon iemand heeft en zoek vervolgens een hoesje voor dat specifieke model. Je kan dan bijvoorbeeld zoeken op ‘Iphone 12 pro hoesjes’. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste hoesje bestelt.

Cadeau met een gebaar

Een cadeau kan natuurlijk ook herinneringen oproepen. Wanneer je een cadeau wil geven aan een dierbare dan is het leuk om te overwegen om bijvoorbeeld een cadeau te geven waarbij jullie iets gaan ondernemen. Of juist iets wat jullie vriendschap/relatie omschrijft. Je kan hierbij gaan voor bijvoorbeeld een weekendje weg of een cadeau met speciale foto’s door de jaren heen.

Een spectaculair cadeau

Wanneer je groots wilt uitpakken kan je voor een spectaculair cadeau gaan zoals een ballonvaart of parachutespringen. Een spectaculair cadeau zorgt vaak voor een adrenalinekick en zal je niet snel vergeten. Een luchtballonvaart zal voornamelijk rustig verlopen maar biedt wel een prachtig gezicht, iets om nooit te vergeten. Een parachutesprong zorgt voor meer actie en is dan ook uitermate geschikt om te geven wanneer je bijvoorbeeld een sportief iemand de kriebels wil laten voelen.

DIY-cadeau

Wil je zelf iets maken? Dan kan je opzoek gaan naar DIY-cadeautjes. DIY staat voor ‘do it yourself’ en dat betekent dat je een cadeautje zelf maakt. Dit is bijvoorbeeld leuk als je nog wat jonger bent en iets persoonlijks wil maken voor bijvoorbeeld je broertje of zusje.