badkamers
Blog

De mooiste badkamers van Grando

Als jij de trotse eigenaar bent van een huis, en er al een tijdje woont, is het eens in de zoveel tijd de hoogste tijd voor een verbouwing. De ene keer is het de woonkamer, dan de keuken, de slaapkamer, het toilet, en dan op een gegeven moment is de badkamer aan de beurt. Badkamers verbouwen is niet zomaar wat. Er komt ontzettend veel bij kijken. Badkamers zijn belangrijke onderdelen van een huishouden omdat je elke dag wel in deze ruimte komt. De vaste onderdelen van elke badkamer zijn dan ook een douche, om jezelf schoon te maken. Een wastafel, voor stromend water uit de kraan. De tegeltjes, omdat deze de muur beschermen tegen vocht. En soms ook nog een bad, ook al is dat tegenwoordig niet meer in elke badkamer te vinden.

Het verbouwen van badkamers

Bij het verbouwen van een badkamer komt veel kijken. Allereerst moet de oude badkamer er uit. Dit is een delicaat proces omdat je er niet zomaar met de moker op los kan slaan en alles slopen wat je tegen komt. Er lopen namelijk veel leidingen omdat de badkamer moet worden voorzien van stromend water en warmte. Als je met je moker een leiding stuk slaat zijn de rapen gaar. Daarom moet dit allemaal structureel en voorzichtig verwijderd worden. Bijna operatief. Zodra de oude badkamer er uit is, kun je beginnen met het plaatsen van de nieuwe badkamer. Er zijn ontzettend veel opties wanneer het komt tot het kiezen van hoe je nieuwe badkamer er uit komt te zien. Een losse douchekop of een regendouche. Een dubbele of een enkele wastafel. Een bad, of meer ruimte voor andere dingen. Vloerverwarming of niet. Zo kan je wel door blijven gaan. Om nog maar niet te spreken over de verschillende kleuren en patronen die in de badkamer verwerkt kunnen worden. Gelukkig heeft Grando een aantal badkamers die in een catalogus staan voor jou. Makkelijk uit te kiezen en van een uitmuntend design.

De beste badkamers voor jou

Een geschikte badkamer uitkiezen is zo makkelijk nog niet, maar zodra de badkamer is uitgekozen kan de badkamer geplaatst worden. Als je dit zelf niet vaker hebt gedaan, raden wij aan om een professional in te schakelen. Er zijn namelijk ontzettend veel aspecten waar je rekening mee moet houden. De badkamer verbouwen kost even tijd, en je zult even bij de buren moeten douchen, maar het is het vaak dubbel en dwars waard!

Andere ruimtes verbouwen

Als jij helemaal klaar bent met de badkamer verbouwing kun je lekker in bad of onder de douche gaan genieten. Hoewel je blij bent dat je eindelijk wat meer rust in huis hebt, kun je het vast niet laten om stiekem vast over het volgende verbouwingsproject na te denken! In dat geval raad ik je aan om bijvoorbeeld hier vast te kijken voor de mooiste keuken inspiratie.

 

Geef een reactie