Is jouw auto afgesleept door een schadebedrijf? Dat kan verschillende redenen hebben. Je auto is er, zomaar, mee gestopt onderweg of, en dat is nog iets meer vervelend, je heb een aanrijding gehad en je kunt niet meer verder. Is je auto er zomaar mee gestopt? Dan kunnen er verschillende oorzaken zijn. Over het algemeen zullen die nog wel te verhelpen zijn. Maar wat nu als de reparatie meer kost dan de auto nog waard is? Dan ben je dus ineens in het bezit van een sloopauto. Het schadebedrijf zet de auto gewoon weer bij jou voor de deur. Jij moet een oplossing zien te vinden. Eenvoudig je sloopauto verkopen bijvoorbeeld. Dat regel je via OSW.nl. Veilig, snel en gemakkelijk.

Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen aan OSW.nl?

Je hoeft alleen je computer of laptop maar even aan te zetten en naar de site OSW.nl te gaan. Daar vind je onder het kopje sloopauto precies wat je moet doen om je sloopauto te verkopen. Je hoeft de auto alleen maar aan te melden. Je zult dan gebeld worden door een van de medewerkers van OSW.nl om de exacte schade in kaart te brengen. Aan de hand van deze vragen zal de prijs voor jouw sloopauto worden bepaald. Ga je akkoord met deze prijs? Dan is de volgende stap zo geregeld.

Je hoeft je auto niet zelf te verplaatsen

Heb je een goed bod ontvangen voor jouw sloopauto? Dan hoef je alleen maar een afspraak te maken met OSW.nl over wanneer de auto bij jou wordt opgehaald. Ja, je leest het goed. Je hoeft zelf niets te doen. OSW.nl komt met een auto ambulance bij jou aan huis om je te betalen, je vrijwaringsbewijs te geven en om de sloopauto op te halen. Voor je het weet heb je weer ruimte voor de deur.

Wat kan een ander nog met mijn sloopauto?

Het kan zomaar zijn dat niet alle onderdelen van je auto stuk zijn. In dat geval zijn er altijd weer garagebedrijven geïnteresseerd. Zij zijn altijd weer voor een goede prijs op zoek naar onderdelen. Met deze onderdelen kunnen ze hun klanten weer van dienst zijn. Is alles wat bruikbaar is aan de auto eraf gehaald? Dan kan het restant van de auto weg voor oud ijzer. Jij hebt dan niks meer aan je auto, maar van één sloopauto kunnen nog best heel wat anderen profiteren. Daarom is het verkopen van een sloopauto ook echt een goed idee.