Voor iedere voetballiefhebber is het een droom: live wedstrijden zien van je favoriete clubs. En dan niet voor de buis, maar gewoon in het stadion zelf. Dat is tegenwoordig erg goed mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan een voetbalreis Manchester United. Eén van de grootste clubs van Engeland en misschien van de wereld, gevestigd in de arbeidersstad Manchester en slechts op een goed uurtje vliegen vanaf Nederland te bereiken. Je bent in de Engelse voetbalcompetitie verzekerd van topwedstrijden en met je voetbalreis Manchester United weet je dus zeker dat je goed zit. Je kunt heel eenvoudig in een aantal klikken je voetbalreis in orde maken. Je zoekt de wedstrijd van je keuze, het hotel waarin je wil verblijven en je zitplaats in het stadion uit en je boekt je voetbalreis Manchester United. Eenvoudiger is bijna niet mogelijk. Tijdens je reis heb je ook nog genoeg tijd op de dag zelf om de stad te bezoeken en de mooiste en leukste plekken te ontdekken. Bezoek een echte Engelse pub of maak een stadiontour. Manchester is echt de moeite waard om verder te verkennen naast het bezoek aan de wedstrijd van je keuze.

Voetbalreizen Liverpool

Als je een echte traditionele club wil bezoeken, dan kun je bijna niet anders uitkomen dan bij de voetbalreizen Liverpool. Hier kun je de voetbalclub Liverpool gaan zien in het iconische stadion ‘Anfield’, waar het You’ll never walk alone door de speakers klinkt en de fanatieke supporters tot in de wijde omtrek te horen zijn met hun aanmoedigingen. Je beleeft tijdens de voetbalreizen Liverpool de echte Engelse voetbalsfeer zoals je die ziet op televisie. Naast het bezoeken van een wedstrijd kun je ook heerlijk de stad in om te ontdekken wat voor moois Liverpool allemaal te bieden heeft. Neem de bus voor een tour door de stad en bezoek de lokale pub voor een echte Engelse maaltijd een pint bier! Met voetbalreizen Liverpool ben je verzekerd van een geweldige dag vol ontdekkingen en een mooie pot voetbal!

Eenvoudig je voetbalreis boeken

Om een voetbalreis te boeken hoef je gelukkig niet zo heel veel te doen. Zoek je favoriet club op en bekijk welke wedstrijden je kunt bezoeken. Daarnaast kun je een hotel uitkiezen en een mooie plek op één van de tribunes van je wedstrijd naar keuze. Let op of er boekingskosten aan verbonden zijn, zo kun je met een gerust hart je voetbalreis boeken!