We zijn allemaal al wel een beetje gewend geraakt aan het velen thuis werken. En hoe vervelend het ook is, het zal waarschijnlijk nog wel even zo blijven. En daarom moeten we er maar gewoon het beste van maken. Hopelijk zullen de meeste weer steeds wat meer dagen op werk doorbrengen maar het thuis werken zal ongetwijfeld nog wel even blijven. Zeker bij de banen waar thuis werken prima bij gaat is het toch net nog even een stukje veiliger. Maar om goed te kunnen thuis werken zijn er wel een paar dingen belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een goede werkruimte, de juiste kantoorartikelen en apparatuur.

Een goede werkplek

Zoals je natuurlijk op je werk al gewend was is het handig om een goede werkplek te hebben. En onder een goede werkplek verstaan we een rustige plek waar je je goed kan concentreren maar ook waar je comfortabel kan zitten en kan werken. Veeleisende kinderen, herrie van je klussende buren en andere ongemakken zijn natuurlijk niet te voorkomen maar kan je hopelijk wel beperken. Een goed bureau, werkstoel en bureaulamp zijn ook zeker niet te ontbreken bij een goede thuis werkplek.

Benodigdheden

Maar naast alle bovenstaande benodigdheden heb je nog heel wat meer nodig. Denk bijvoorbeeld is aan een goed werkende laptop of computer. Veel thuiswerkers zullen misschien al wel een eigen laptop hebben maar als dit niet het geval is zou ik er toch maar snel eentje gaan aanschaffen. Let er dan vooral op dat de programma’s die je voor je werk nodig zal hebben erop kunnen en dat hij lekker makkelijk werkt. Als je eerst nog een hele handleiding moet leven om met je laptop om te kunnen gaan schiet het ook niet op. Naast een laptop of computer is een printer of scanner ook erg handig. Op je werk zal die ongetwijfeld al staan maar voor thuis zal je hem ook niet kunnen missen. Bij een printer hoort natuurlijk ook papier en inkt. Daarom kunnen cartridges ook niet ontbreken. Zorg voor zwarte cartridges maar ook voor kleur, je weet maar nooit wat je allemaal zal moeten printen. Kijk ook eens naar een HP 301 cartridge, dit is misschien wel wat voor jou! Tegenwoordig heb je vaak printers waar een scanner, en kopieer functie in zit. Dit scheelt weer 2 andere grote apparaten op je bureau en kan je alsnog alles gebruiken! Dus kortom, voor een goed thuis werk kantoor heb je wel het een en ander nodig!