vrienden

Er zijn een hoop manieren om een bijeenkomst te houden met vrienden. Van een informele spelletjes avond tot een gezellige high tea je kunt van alles bedenken om samen te doen. Is het voor jou al weer een tijd geleden dat je met je vriendinnen was en een leuke dag had? In deze blog helpen wij je graag om inspiratie op te doen voor het plannen van een leuke bijeenkomst met je vriendinnengroep. Na het lezen van deze blog is het organiseren van een leuke avond met je leukste vriendinnen niet zo moeilijk.  Lees snel verder zodat je aan de slag kunt.

Chiquer dan chique

Houden jij en je vriendinnen van gezelligheid in een wat formelere setting? Een high tea of high wine in een restaurant of lunchroom is dan de perfecte keuze. Met een aantal luxe hapjes en bijpassende thee of wijn kun je een aantal uren heerlijk genieten. Houdt je de high tea liever thuis en wil je zelf graag als gastvrouw spelen dan kan dat ook. Je moet dan wel zorgen voor het juiste servies, een goede aankleding van de ruimte en goede hapjes. Je zou ook kunnen vragen of iedereen wat wil meenemen zodat jij niet uren in de keuken hoeft te staan.

Slaapfeestjes voor alle leeftijden

Om echt een onvergetelijke bijeenkomst te plannen moet je een slaapfeestje geven. Je hoeft alleen te zorgen voor een aantal Bestway luchtbedden en goede hapjes. Het mooie van zo een feestje is dat je niks anders nodig hebt dan films (of Netflix), leuke spellen en genoeg drankjes. Zo iets simpels als een slaapfeestje kan een mooie herinnering zijn die jullie samen maken. Als je alles goed regelt is de kans groot dat iedereen er nog een hele tijd over zal praten. Wanneer geef jij een slaapfeestje?

Samen eten

In de zomer kun je voor een barbecue gaan in de tuin en in de andere seizoenen kun je misschien beter stamppot eten en achteraf chocolademelk drinken. Meer dan een hoop gezellige mensen, lekker eten en behoorlijk wat zitplaatsen heb je niet nodig. Samen komen met je vrienden is erg belangrijk voor de band die je met elkaar hebt. Door drukke banen, kinderen en vakanties schiet het er soms bij in. Plan daarom ver van tevoren leuke activiteiten om samen te komen. Het is ook leuk als steeds iemand anders de beurt krijgt om te kiezen. Welk van de bovenstaande ideeën vind jij het leukst?