Als je mooie houten jaloezieën in het zwart in een ruimte hangt, ziet dit er heel stijlvol uit. Daarbij past het in elk interieur, aangezien de kleur zwart overal bij past. Een houten jaloezie in het zwart zorgt ook voor de nodige privacy en uitstraling. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy je wil hebben. Een houten jaloezie in het zwart kan een ruimte helemaal afmaken.

Houten jaloezieën op maat

Je kunt jaloezieën ook op maat bestellen zodat ze perfect in jouw woning passen. Stel ze naar jouw eigen wens samen en kies de kleur waar jij van houdt. Er zijn namelijk vaak meerdere kleuren zwart, of wil je juist helemaal een andere kleur? Het is goed om te weten dat je jaloezieën op meerdere manieren kunt plaatsen. Er zijn namelijk twee opties: op de dag en in de dag. Dit houdt eigenlijk in: op het kozijn of in het kozijn. Als je het hele kozijn wil bedekken, dan kies je voor op de dag. Als je het kozijn nog wel zichtbaar wil hebben, dan kies je voor in de dag. Let daar dus goed op als je jaloezieën bestelt. De winkel waar je ze bestelt zal je hier ook mee helpen.

Verduisterende gordijnen op maat

Als je nog mooie gordijnen zoekt voor in de slaapkamer, dan zijn verduisterende gordijnen op maat helemaal perfect. Deze gordijnen zorgen er namelijk voor dat het helemaal donker is in je kamer. Hierdoor zal je heerlijk slapen zonder dat je last hebt van het licht van buiten. Je kunt de verduisterende gordijnen op maat laten maken, zodat ze perfect passen in jouw slaapkamer. Kies zelf een mooie kleur uit die bij de rest van je interieur past, dan worden de verduisterende gordijnen op maat voor jou gemaakt.

Gordijnen of jaloezieën?

Gordijnen en jaloezieën zijn beide een mooie optie. Het ligt er maar net aan wat je zelf mooier vindt. Gordijnen zijn misschien in een slaapkamer wat sfeervoller en jaloezieën zijn in een woonkamer juist wat stijlvoller. Ook ligt het er aan wat voor raam je hebt. Als je een draaikiepraam hebt, is een jaloezie wel handiger. Heb je een heel groot en breed raam, dan kan een gordijn weer mooier zijn. Het ligt dus maar net aan de ruimte en aan het raam, maar ook aan je eigen stijl.