onesie
Blog

Het ideale dagje voor jezelf!

Soms heb je gewoon een dagje voor jezelf nodig. Eventjes verstand op nul en de buitenwereld even compleet afsluiten. Naast dat het gewoon heel lekker is af en toe, is het ook nog eens heel goed voor de gezondheid. In deze blog hebben we de beste tips om even lekker aan ontspanning toe te komen op een rijtje gezet. Dus, zet alvast een kop van je favoriete thee en lees snel verder!

Een goede nachtrust is het halve werk!

Een zalige dag voor jezelf begint al met je nachtrust! Als je aan jezelf merkt dat je er na een drukke week behoorlijk doorheen zit, ga dan de dag voor jou relax dag vroeg naar bed. Zo wordt je goed uitgerust wakker en laat je al een deel van je stress achter in dromenland! Neem lekker rustig de tijd om wakker te worden maar blijf zeker niet te lang liggen, dit zorgt ervoor dat je weer sloom wordt en kan zelfs zorgen voor hoofdpijn, zeker niet relaxed!

Goede voorbereiding is belangrijk

Zorg ervoor dat je in principe niet meer het huis uit hoeft op de geplande relax dag. Zelfs iets simpels als boodschappen doen kan al zorgen voor onnodige prikkels. Irritatie over het niet kunnen vinden van een parkeer plek of bejaarde vrouwtjes die perse met kleingeld willen betalen kan je natuurlijk niet gebruiken. Ben je toch echt een buitenmens? Dan kan je altijd naar jou favoriete natuurgebied gaan. zorg wel dat je lekker vroeg bent( of laat) om drukte te voorkomen. Je eigen achtertuin is natuurlijk ook altijd een optie! Zorg in ieder geval dat de kans dat je voor onverwachte situaties komt te staan zo klein mogelijk is, dit zorgt namelijk alleen maar voor extra stress.

Dress to relax

In je werkkleding kom je natuurlijk niet aan ontspannen toe. Een joggingpak of legging is al een beter idee, maar als je echt lekker comfortabel wil zijn kies dan voor een onesie. Wellicht niet het meest stijlvolle kledingstuk, maar de onesie maakt het meer dan goed qua comfort. Niks is lekkerder dan na een warm bad of douche meteen in een onesie gemaakt van badstof te springen. Of je nou voor de tv wil hangen of in een hoekje wil kruipen met je favoriete boek, in een onesie ben je altijd lekker comfortabel en warm. Ideaal dus voor een dagje ontspannen na dat je de hele week strak in pak of rok hebt doorgebracht!

Geef een reactie