Ken je dat gevoel? Je wilt dol graag op vakantie, maar hebt geen idee wanneer je wilt gaan, waarheen of dat je überhaupt wel vrij krijgt. Een last minute vakantie is dan vaak toch ideaal. Want die heerlijke zonnestralen wil je toch altijd mee pakken?

Nog niet zeker of je weg wilt

Deze twijfel kan er altijd zijn. Want ja heb je wel voldoende gespaard voor een vakantie? Of heb je net een huis gekocht, of een andere dure aankoop gedaan, en zit het er niet helemaal in om nu heerlijk drie weken op vakantie te gaan? Het hoort er allemaal bij wanneer je volwassen wordt. De keuze die gemaakt moet worden en de dilemma’s waarvoor je komt te staan. Maar toch is er even tussen uit gaan heerlijk. Want soms is een weekendje, of een midweekje, net te kort om de zorgen van thuis even weg te spoelen en te ontspannen. Maar soms zit het er niet in om drie weken lang te genieten met jouw billen in het zand. Op zulk soort momenten is een last minute ideaal. Want zit de twijfel er maar bedenk je een week van de te voren dat je toch twee weekjes kan genieten van de Spaanse zon, of een andere zon, dan is daar altijd nog de last minute deals. 

De ‘ik kan nooit een keuze maken’ vakantie

Deze mensen zijn er ook, ja echt ze bestaan en ik weet dat ik zelf er geen van ben, maar toch. Voor hen is een last minute ideaal. Want heb je zoveel plannen in de agenda staan, of toch niet het ultieme vakantie gevoel, dan is het altijd fijn dat je een keuze hebt om altijd nog te gaan en te boeken. Het is ook helemaal niet erg als de keuze pas laat komt. Want er zal altijd wel ergens een plekje zijn waar jij alsnog tot rust kan komen. 

Dus of je er voor kiest om een half jaar van te voren te boeken, of de echte die hards een jaar van te voren, ook voor jou is er een plekje als je op het laatste moment beslist om op vakantie te gaan. Dus geen zorgen en voel je absoluut niet raar, want uiteindelijk lig jij met jouw billen in hetzelfde zand en onder dezelfde zon te genieten van jouw vakantie.