Als je nou echt iemand bent van de details en die alles écht perfect in orde wil hebben, dan ben jij ongetwijfeld iemand die kiest voor een tafelkleed op maat. Je krijgt dan een perfect passend tafelkleed. De tafelkleden op maat heb je in heel erg veel verschillende soorten en maten, kleuren en vormen. Niets lijkt nog onmogelijk als het gaat om een tafelkleed op maat.

Een tafelkleed op maat in alle afmetingen en in alle mogelijke vormen

Een tafelkleed op maat kan een heel groot tafelkleed zijn. Het kan ook gaan om een rond tafelkleed of een ovaal kleed. Welke vorm jouw tafelkleed ook heeft, het is altijd perfect op maat te maken. Professionals kunnen er voor zorgen dat jij al heel snel beschikt over een tafelkleed op maat. Beslis overigens nooit te snel en ga nooit al te ijverig aan de slag. Er is wat betreft het tafelkleed op maat namelijk best het een en ander te kiezen. Kijk op de website voor meer informaite over tafelkleden op maat.

Kies je voor een uitvoering van katoen of voor een linnen tafelkleed op maat?

Zo heb je de katoenen uitvoering van het tafelkleed. Deze kleden hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te strijken zijn en eveneens gewoon wasbaar zijn op 40 graden Celsius. De tafelkleden in de katoenen uitvoering is in heel erg veel verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt ook kiezen voor linnen. Linnen geldt als een zeer duurzaam materiaal, een materiaal dat wasbaar is op een temperatuur van 95 graden Celsius. Aan kleuren ook geen gebrek als je een linnen tafelkleed wenst. Het kleurenpalet is ook bij linnen namelijk bijzonder groot. 

Stem de kleur van het tuintafelkleed af met de kussens van de zonnestoel

Wel eens gedacht aan een extra luxe uitstraling en een glamour tafelkleed? Deze tafelkleden gelden als bijzonder stijlvol en hebben altijd een zeer rijke glans. Ook deze tafelkleden was je gewoon op 40 graden Celsius. De keuze voor een tuintafelkleed is wat complexer. Voor buiten houd je vaak meer rekening met de rest van de meubels die je buiten hebt. Zo houd je bijvoorbeeld rekening met de kussens op de zonnestoel die je buiten hebt. Door de kussens en het tafelkleed op elkaar af te stemmen, ontstaat ook buiten een fraai geheel. En afstemming in je stijlvolle tuin is tegenwoordig net zo belangrijk als de afstemming binnen nu de tuin meer en meer het verlengstuk is geworden van jouw huis.