Het jaar 2020 is al een beetje apart, maar absoluut geen jaar wat we mogen vergeten. Want buiten dat we een epidemie mee maken, leren we ook veel dit jaar. Vooral omdat we hier meer tijd voor hebben gekregen. Maar toch blijf je benieuwd wat 2020 nog meer voor jou in de toekomst brengt. Of je daar nu uit gaat van horoscopen of een paragnost inschakelt, het zal je wat meer duidelijkheid brengen.

Wat brengt 2020 jou nog?

En dan gaat we het vooral even hebben over de maand juli. Want ook al heeft het jaar nog vele maanden, laten we met kleine stapjes vooruit kijken. Dat is altijd beter dan dat we al naar het einde van iets toeleven, dat is niet hoe het hoort uiteraard.

Maar laten we even gaan kijken naar de maand juli. Voor jou tweelingen, kan de maand juli een emotionele maand zijn. Een maand waar alle gevoelens die jij voor je hebt gehouden en verzameld hebt, naar buiten komen. Of dit nu verdriet, woede, teleurstelling of een andere emotie is, laat het gaan. Het is tijd om het los te laten namelijk. Opkroppen is nergens goed voor. Het is daarom misschien ook niet de beste tijd om in deze maand te gaan socialiseren. Je wilt niet over gevoelig over komen. Terwijl jouw vrienden of familie dit waarschijnlijk niet zo gaan zien en met liefde voor jou klaar willen staan. 

Je gedachten een plekje geven

Onthoud goed, dat af en toe isoleren niet slecht is. Dit is dan een tijd om jouw gedachten te ordenen en even tot jezelf te komen. Even opladen om daarna vol goede moed weer verder te gaan. Het wordt voor jullie een maand van open communiceren en wanneer je verlangt naar en vaste vriend of vriendin, zal dit ook werkelijkheid kunnen worden. 

Wees vooral deze maand niet te streng voor jezelf. Heb je een keer een wat mindere dag is dat niet erg. Het hoort erbij, pak daarom dan ook jouw rust en maak even je gedachten leeg. Zo kan je de volgende dag er weer met volle goede moed tegen aan. En denk alvast aan mooie reizen die je wilt maken of doelen die je nog wilt bereiken dit jaar. Want die mogelijkheid is er. En zit je ergens mee, communiceer met een goede vriend of vriendin. Het kan je heel erg helpen in deze tijd. Krop in ieder geval geen gevoelens meer op en hou het niet meer voor jezelf.