Blog

Een aantal dingen die jij kunt gaan doen tegen verveling

We hebben allemaal weleens van die momenten waar we ons op vervelen. Op zulke momenten is het ook lastig om te bedenken wat je kunt gaan doen. Een tip is om een lijstje bij te houden met activiteiten waarmee je deze momenten door kan komen. Gelukkig hebben wij al heel wat activiteiten bedacht die je kunt gaan doen als jij je verveelt. Voeg ze toe aan je lijstje en voorkom verveling! 

 

Spelcomputers

Met spelcomputers kan iedereen zich altijd wel voor een paar uurtjes vermaken. Het enige nadeel daarvan is dat je helemaal niets verbrand en het daarom best wel zonde is van je tijd. Kies daarom voor een Wii U. Met deze spelcomputer ben je toch nog een beetje in beweging en kom je niet in zo’n negatieve sleur als je begrijpt wat ik bedoel. Een Wii U kopen kan gemakkelijk online bijvoorbeeld bij Mario 64.

 

Organiseer een etentje voor vriendinnen

Hoe leuk is het om weer met vriendinnen gezellige dingen te kunnen doen. Wat dacht je van een etentje bij jou thuis of misschien wel een High tea? Verstuur je vriendinnen een bericht via Whatsapp met de vraag welke datums zij eventueel zouden kunnen. Heb je eenmaal een datum vastgesteld? Begin dan met het plannen van de hapjes, drankjes en decoratie. 

 

Doe een home workout

Kom in beweging en ga een home workout volgen! Er zijn genoeg workouts te vinden op Youtube of Instagram. Maar ook op Videoland heb je programma’s zoals die van Arie Boomsma die bestaan uit super leuke en gave workouts. Na het sporten zal jij je veel beter voelen en een nieuwe energie boost krijgen! 

 

Geef jezelf een nieuwe look

Nu jij je verveelt heb je eindelijk de tijd om eens en andere make up of haar look uit te proberen. Ga naar Youtube en zoek een tutorial die jou aanspreekt. 

 

Update je CV

Wanneer je een geupdate CV nodig hebt dan heb je meestal geen tijd om aanpassingen te maken. Ga er nu even goed voor zitten en geef je hele CV een make over. Wanneer jij straks een keer moet gaan solliciteren heb jij een uitstekende CV in de pocket! 

 

Foto’s uitzoeken

Staat jouw telefoon ook bomvol met foto’s? Waarschijnlijk zijn ook heel veel van deze foto’s het bewaren niet eens waard. Dus ga er even voor zitten en zoek al je foto’s uit. Je zal gegarandeerd leuke herinneringen tegenkomen die je vervolgens weer kunt delen met vrienden of familie. Geef bijzondere foto’s een speciaal plekje door ze bijvoorbeeld af te drukken en in te lijsten. Of maak een leuk fotoboek zodat je al deze gave foto’s makkelijk terug kunt vinden. 

Geef een reactie