Webshop

Ik heb natuurlijk enige tijd  een eigen webshopje gehad. Die heb ik onderhand verkocht omdat ik er door de drukte van het gezin niet meer aan toe kwam, maar ik weet daardoor wel ongeveer welke producten mensen vaak kopen en welke niet. Ik merk dat ik met enige regelmaat vragen krijg voor bijvoorbeeld verjaardagscadeaus, of voor een jubileum of huwelijk. Mijn webwinkel had natuurlijk allerlei soorten cadeaus voor elke gelegenheid, dus ik heb wel ongeveer een idee. Het leek me een goede om in deze blog tips te geven voor cadeaus voor mannen. Dat blijkt namelijk toch voor de meeste van jullie de lastigste opgave te zijn.

Tips

De volgende soorten cadeaus zag ik heel veel langskomen in de verkoop en werden daarnaast erg veel gezocht door klanten:

  • Een bierpakket. Ja, zo simpel is. De meeste mensen vonden die een leuk cadeau  voor mannen en de mannen die ik dit heb zien ontvangen de afgelopen jaren waren er enorm enthousiast over. Zorg wel dat je weet wat voor soort bier diegene lekker vindt, dan heb je gegarandeerd succes.
  • Een handige gadget voor in de auto. Denk hierbij aan een navigator, maar juist ook aan fijne zonnebrillen om in de auto te leggen tijdens het rijden. Ik heb laatst  een heren zonnebril gekocht bij Charlie Temple voor mijn man en die is hier heel tevreden mee. Ze hebben hier een grote zonnebril en dat zorgt ervoor dat je rustig aan autorijden. Daarnaast is dit een stuk origineler dan een bierpakket, toch?
  • Een lekker luchtje, of aftershave wordt ook altijd gewaardeerd door menig man. Kijk dan wel even vooraf of de persoon al een standaard geurtje heeft. Dan kan je beter hier een nieuwe verpakking van kopen, of een waardebon. Hij zal waarschijnlijk niet willen overstappen naar jouw nieuwe geurtje dus dat is wat zonde.
  • Veel mannen zijn te lui om zelf nieuwe kleding te kopen dus als je iemands maat en smaak weet, kan je hier ook zeker mee scoren. Ik koop voor een vriend van ons standaard elk jaar een stapeltje Vhalsshirtjes, want die draagt hij toch altijd en hij winkelt zelf zelden.
  • Voor de kenners is een luxe sigaar natuurlijk een geweldig cadeau. Dit is origineel en al zeker gewaardeerd worden als de persoon er van houdt.

En zo kan je natuurlijk nog heel veel cadeau’s verzinnen. Deze zaken zag ik in mijn webshop hard gaan, maar dat wil niet zeggen dat het de beste zijn. Kijk wat goed past bij de persoon, dan is het altijd een goed cadeau. Succes!