Was je vroeger al veel bezig met auto’s en vond je het te gek als je met je oom mee mocht rijden is zijn super snelle auto? Dan is de kans groot dat je dit nu nog steeds zo voelt. Maar nu zijn we een aantal jaar verder en door de jaren heen kan dit juist versterken maar soms ook verzwakken. Je bent druk met andere dingen zoals je werk en je gezin en daardoor vergeet je soms je eigen hobby’s. terwijl dit juist heel erg belangrijk is en niet mag ontbreken in je eigen leven. En om deze hobby in stand te houden zijn er verschillende manieren waarmee je dit kan bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een autobeurs of misschien zelf wel in een super snelle auto rijden.

Verschillende autobeurzen

Nederland kent een aantal autobeurzen maar hoe leuk is het om een dagje naar het buitenland te gaan om daar een mooie autobeurs te bezoeken. Afgelopen januari heeft voor de 98ste keer het Brussels Motor Show' plaats gevonden, beter bekend als het Auto/Moto Salon. Tijdens dit jaarlijkse evenement zijn bijna alle auto- en motormerken die op de Belgische markt actief zijn aanwezig om hun nieuwste producten te presenteren. Als liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters of motoren moet je hierbij zijn. Bewonder bijvoorbeeld de nieuwe BMW X7 en de mondaine 8 serie cabrio, de snelle Mazda 3 hatchback en de stoere Škoda Vision RS. De autobeurs vindt plaats in Brussels Expo en is makkelijk bereikbaar met de auto, de motor of het openbaar vervoer. Ons andere buurland Frankrijk kan er ook wat van! In oktober vindt De Mondial de l'Automobile plaatst. Dit is in de oudste autosalon ter wereld met een geschiedenis die teruggaat tot 1894. Het thema van de autobeurs is 'Movin'On' en draait om de zoektocht naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Je kunt onder andere internationale conferenties op hoog niveau bijwonen, meedoen aan brainstormsessies en praktische en interactieve workshops en demonstraties van innovatieve mobiliteitsoplossingen bewonderen die openstaan voor het grote publiek.

Een auto huren voor een dag

Als dit nou allemaal niet echt jouw ding is en je liever gewoon zelf in zo’n snelle auto wilt zitten is dit misschien een beter idee voor jou! Bij zekersupercarverhuur kan je voor een uur, een dag of zelfs een weekend een snelle sport auto naar keuze huren! Een sportwagen huren en zelf mee kunnen rijden is natuurlijk super leuk. Je kan een Lamborghini huren, een Ferrari huren of een Audi.