Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en dat betekent voor gameliefhebbers eigenlijk maar één ding: FIFA komt er weer aan! Het is wachten op FIFA 21, de nieuwste in de populaire voetbalreeks. Na een gek verlopen voetbalseizoen is het wel weer tijd voor een chill nieuw spel! Voorlopig staat de releasedate van FIFA 21 gepland op 9 oktober 2020. Gelukkig heeft het coronavirus geen roet in het eten gegooid en zijn de makers van het spel in deze periode gewoon doorgegaan met fabriceren. Op welke consoles zal de game gespeeld kunnen worden?

Playstation 

FIFA 21 wordt uitgebracht op zowel de Playstation 4 als de Playstation 5. Heb je dus niet zo’n console, of heb je een nieuwe nodig? Houdt dan bijvoorbeeld de ps4 Black Friday deals in de gaten! Dan heb je voor een hele leuke prijs een nieuwe Playstation en kun je lekker FIFA spelen! 

Xbox 

Uiteraard kunnen ook de Xbox-gebruikers hun lol weer op met de nieuwste FIFA-game. FIFA 21 zal uitkomen op zowel de Xbox One als de Xbox Series X. Overigens is het zo dat je bij zowel de Playstation als de Xbox niet samen kunt spelen met vrienden die de nieuwste generatie van de console hebben. Speel je FIFA op je Playstation 4, kun je dus niet samen spelen met vrienden die het op een Playstation 5 spelen. Hetzelfde geldt voor mensen die op de Xbox One online een potje willen doen tegen mensen met een Xbox Series X. Wat wel kan is de vooruitgangen in de populaire spelmodus FUT overzetten van de ene generatie console naar de andere. Wist je trouwens dat er FIFA Black Friday deals zijn waar je u tegen zegt? De game kost in die periode een stuk minder. Lekker geld overhouden! Kun je misschien investeren in de nieuwste generatie console, zodat je wel tegen je vrienden kunt spelen! 

Nintendo Switch

Mensen met een Nintendo Switch hebben minder geluk. Voor die console komt de Legacy Edition weer uit. Er zijn alleen geen veranderingen aan de gameplay. Toch is het zeker de moeite waard om het spel te spelen op deze console. Heel duur hoeft de Nintendo Switch ook niet te zijn, zeker niet als je de Nintendo Black Friday deals in de gaten houdt! 

PC 

Tot slot komt de nieuwste FIFA-game uit op de computer. Nog altijd zijn er een hoop spelers van over de hele wereld die het populaire spel op hun laptop spelen. Gelukkig voor hen kan dit ook dit jaar gewoon nog!