Het is een veel voorkomende misvatting dat winkelbeveiliging er is om uw geld te beschermen. In werkelijkheid is alle winkelbeveiliging er om hun geld te beschermen.

Het geld

het geld is het belangrijkste in de winkel, als het geld op is, is er geen winkel. De winkelbeveiliging is er alleen om het geld te beschermen, en niets anders. als een overvaller het geld aanneemt, zal de winkelbeveiliging niet eens proberen hem tegen te houden, ze zullen gewoon de politie bellen, en als een overvaller een klant doodt, zal een winkelbeveiliging een overvaller er niet van weerhouden een klant te vermoorden, omdat het zou doen niet goed.

Het leven

de veiligheid van de winkel is er niet om het leven van de klanten te beschermen, maar ze zullen gewoon de politie bellen en de politie zal het leven van de klanten beschermen. Als een overvaller een klant doodt, zal de politie de overvaller neerschieten en zal de overvaller sterven, maar als een overvaller een winkelbeveiliging doodt, zal de politie niets doen, omdat het leven van de winkelbeveiliging niet belangrijker is dan het leven van een klant.

Mistalarm

Een mistalarm is een alarm die wordt geactiveerd als er een boef in uw winkel is. U drukt dan op de knop en binnen 10 seconde zien de boeven niets meer. Wat de boef niet kan zien kan de boef niet stelen. De mistgeneratoren zijn krachtig dus u bent verzekerd van een snelle mist wolk in uw winkel.

De realiteit

De realiteit is dat een overval erg schadelijk is voor u als ondernemer op zakelijk gebied. Ook op geestelijk gebied voor u en uw personeel kan het traumatisch werken.

Conclusie

Beveiliging in uw bedrijf is nodig als u werk met contant geld of dure producten. Er zijn dagelijks bedrijven die worden overvallen en dit is zeker geen pretje. En dit kunt u voorkomen met een goede beveiliging. U wilt toch ook dat u en uw veiligheid kunt garanderen met een goed beveiliging systeem. Het gebruik van camera systemen is ook aangeraden zo dat u dit later kunt sturen naar de verzekering. Dan kunt een schaden claimen bij de verzekering als er iets weg is… Wanneer je iets kwijt bent kunt u via het camerasysteem kijken of het gestolen is. Dit geeft je zekerheid wat controleren is beter dan vertrouwen. Het meeste word gestolen door personeel dus deze moet u ook in de gaten houden als u ondernemer bent. We wensen u een zeker en een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.