Dermalogica

Nu de zon weer lekker regelmatig schijnt, wordt het tijd om even wat extra goed voor je huid te zorgen. Dagelijks krijgt je huid namelijk een hoop te verduren. Desondanks vergeten we gemakkelijk om ervoor te zorgen. Dat is best vreemd. De huid is eigenlijk het grootste orgaan waar wij als mens over beschikken. Juist zo’n belangrijk onderdeel van ons lijf kan zo af en toe wel wat extra aandacht en liefde gebruiken. Daarom vertel ik je vandaag over allerlei heerlijke zaligheden voor jouw huid! Dus pak er een kopje thee of koffie bij, gooi je benen op de bank en ontdek wat het land van de zaligheden jou vandaag te bieden heeft.

Een grondige schoonmaakbeurt

Voordat ik je allerlei producten ga aanraden die zalig zijn voor je huid, wil ik even benadrukken hoe belangrijk ook het schoonmaken kan zijn. Wanneer je niet goed voor je huid zorgt, dan kunnen je poriën verstopt raken. Daar kan geen crèmepje verandering aan brengen. Het is dan verstandig om eerst eens goed de boel schoon te maken. Zelf vind ik die peel-off maskers echt hemels. Je wast eerst je gezicht. Vervolgens smeer je dat spul erop. Dan moet je even wachten zodat het goedje kan drogen. Langzaam maar zeker ontstaat er een soort laagje op je gezicht. Na de aangegeven tijd kun je het gehele masker samen met het vuil eraf trekken. Daar haal ik echt veel voldoening uit! Het geeft een vergelijkbaar gevoel als je lijm op je handen krijgt en je dat eraf peutert.

Pure ingrediënten en geen poespas

Wanneer je een drogist binnenloopt, dan raak je hoogstwaarschijnlijk overweldigd door alle keuze die ze je bieden – dat heb ik althans wel. Mijn ogen struinen met pijn en moeite alle labels, flessen, potjes en crèmepjes af om de beste te vinden. Dat lukt niet altijd. De ene schreeuwerige verpakking na de ander maakt het lastig om overzicht te houden. Het grappige was dat het volgende product mij juist opviel omdat het zo weinig poespas had. Wanneer je op zoek bent naar gezichtsverzorgingsproducten, dan kan ik de heerlijke zaligheden van Dermalogica aanbevelen. Dat merk vindt vooral kwaliteit en gezondheid belangrijk. Daarom doen ze niet te moeilijk over de verpakkingen en stoppen ze liever die tijd en aandacht in de ontwikkeling van hun producten. En ik kan je vertellen: die zijn met recht zalig te noemen! Wil je Dermalogica zelf uitproberen? Klik dan op de link in deze blog.

Even goed alles eruit zweten

Een andere zaligheid die ik je kan aanraden is om een spa dag in te lassen. Heb je daar het budget niet voor? Of is de sauna niet je ding? Dan kan ik je aanbevelen om eens een bad vol te laten lopen. Pak een leuk tijdschrift erbij en dompel jezelf onder in het heerlijke warme water. De reden waarom dit zo zalig is? Je kunt even goed alle afvalstoffen die je huid met zich meedraagt eruit zweten. Het is eigenlijk dus ook een manier om jezelf schoon te maken. Door middel van een heerlijke bruisbal of geweldig badschuim waan jij je echt even in het land van de zaligheden!