epoxy vloer

Wie wilt er nou niet een woonkamer die je zalig kan noemen? Het inrichten van je woning kan moeilijker zijn dan je denkt. Trends voor de inrichting van je woning veranderen continu. Het liefst heb je een inrichting waar je een tijdje mee vooruit kan. Je wilt niet na een half jaar zijn uitgekeken op die inrichting waar je zoveel geld in hebt geïnvesteerd. Om te voorkomen dat jij uitgekeken raakt op je woning delen we een aantal tips die iedere woning weer een frisse en hippe uitstraling geven.

Een epoxy vloer voor alle omstandigheden

Met een epoxy vloer is jouw ondergrond altijd beschermt tegen vloeistoffen en chemicaliën. Met een roller is eenvoudig een epoxy laag aan te brengen. De laag epoxy zorgt voor stralende vloer die niet alleen mooi is maar ook nog eens functioneel. Laat je keer een kop koffie vallen geen man overboord. Een feestje bij jouw thuis? Geen probleem jouw vloer kan het allemaal aan. Geen blijvende vlekken zelfs een glas rode wijn over de vloer is binnen een mum van tijd weer schoon. Met een epoxy vloer ga je voor zekerheid. Je vloer gaat lang mee wat je ook nog eens kosten bespaard. Geef je vloer een kleur naar wens en je kan beginnen met combineren. En bij zo een strakke vloer passen heel veel meubels. Een zalige inrichting is weer een stapje dichterbij.

Slimme verwarming en verlichting

Zalig genieten van je woning doe je natuurlijk als je woning makkelijk is in onderhoud. Een huis onderhouden is al zwaar genoeg. Slimme verwarming en verlichting zijn dan ook echt een absolute toevoeging voor jouw woning. Door middel van een app kunnen jij en je medebewoners de verlichting en de verwarming beheren. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Daarnaast zorgt deze luxe ook nog eens voor een verlaging in je kosten. De app verzamelt data en bepaalt zo wat de meest zuinige manier is om je verlichting en verwarming te gebruiken. Zelf kan je het niet beter doen. Daarnaast is het ook handig als je een keer vergeten bent de verwarming of verlichting uit te doen. Op afstand kan je al je slimme apparaten beheren.

 

Een zalige woonkamer is binnen handbereik met de bovenstaande tips. Wacht dan ook niet langer en maar van jouw standaard woonkamer een zalige woonkamer waar je heerlijk tot rust komt! Iedereen verdient een zalige woonkamer dus ook jij!