Een mooie kantoorinrichting kan net dat verschil maken of je werknemers zich er wel of niet thuis voelen. Tapijttegels kunnen een goede aanvulling vorming op een prettige werkomgeving. Ze zijn ontzettend makkelijk aan te leggen, eindeloos combineerbaar en ze worden steeds vaker deels van gerecycled materiaal gemaakt.

 

Groot aanbod aan tapijttegels

Een tapijttegel is er in alle soorten en maten. Zo kan je niet alleen laagpolige tapijttegels op je vloer leggen, maar hoogpolige tegels bestaan ook. Het grote voordeel van tapijttegels ten opzichte van gewoon tapijt is dat je geen enorme rol hoeft neer te leggen over je vloer. In plaats van een enorme rol heb je kleinere stukken tapijt, bijvoorbeeld van 50 bij 50cm. Deze kan je gemakkelijk plaatsen en je kan er makkelijk inkepingen in maken wanneer nodig. De onderkant van zo’n tegel wordt vaak gemaakt van bitumen.

 

Tapijttegels geschikt voor je kantoorindeling

Tapijttegels zijn uitermate geschikt voor de inrichting van je kantoor. Omdat je niet in één keer een hele rol hoeft te leggen, kan je gemakkelijk meubels aan de kant schuiven en weer terug schuiven als de tegels liggen. De tegels bestaan in vele kleuren en patronen, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat bij de uitstraling van je bedrijf past. Maakt het je niet per se uit of ze allemaal dezelfde kleur zijn? Als je tegels uit een restpartij tapijttegels koopt ben je ook nog eens extra voordelig uit. Daarnaast hebben de tegels een geluiddempende werking. Ideaal voor een kantoorruimte waarin tikkende hakken of schuivende bureaustoelen normaal een irritatie vormen voor je werknemers.

 

De vele voordelen van tapijtttegels

Tapijttegels zijn niet alleen geluiddempend, ze kennen ook nog vele andere voordelen. Zo zijn ze allereerst bijvoorbeeld makkelijk mee te verhuizen naar een nieuw kantoor, omdat ze niet verlijmd hoeven te worden. Ten tweede hoef je niet in paniek te raken als je tijdens de vrijdagmiddagborrel een flink glas rode wijn over een van de tegels morst. Krijg je de vlek er namelijk niet uit, dan vervang je de tegel toch gewoon? Ten derde is iedere vloer uniek! Dat komt doordat je zelf eindeloos combinaties kan maken met verschillende kleuren. Hoe creatief ben jij in het bedenken van nieuwe patronen? Als laatste kunnen ze ook gewoon over een vloer met vloerverwarming worden gelegd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor koude voetjes. Let dan wel op dat je anti-statische tapijttegels koopt.

 

Kortom, een fijne kantoorinrichting met tapijttegels, zie jij het zitten?