Heb je van de dokter te horen gekregen dat je nu echt eens iets moet gaan doen aan je te hoge cholesterol? Dan kun je dat proberen op peil te krijgen met plantesterolen kopen. Plantesterolen capsules bevatten stoffen die we terug kunnen vinden in planten. Van deze stoffen is bekend dat ze iets zouden kunnen doen om jouw cholesterolgehalte in de normale range te krijgen. En dat is goed nieuws. Een te hoge cholesterol kan ervoor zorgen dat je aderen slechter werken en dat is, natuurlijk, niet goed voor je lijf. Het gebruik van deze plantesterolen capsules kan dan het verschil maken. Het is wel altijd belangrijk om eerst te overleggen met je arts voor je de plantesterolen capsules gaat gebruiken. Het kan zijn dat er een vreemde wisselwerking ontstaat tussen de inhoud van de plantesterolen capsules en de medicatie die jij gebruikt.

Hoe kom ik aan plantesterolen capsules?

Je kunt plantesterolen capsules gewoon online bestellen. Dat is dus alvast niet moeilijk. Daarbij kunnen de plantesterolen capsules zo verpakt worden dat ze als brievenbuspakket kunnen worden afgeleverd. Je hoeft dus niet thuis te blijven en te wachten op de levering van je pakketje. Die tijd kun je dan beter gebruiken om een flink stuk te wandelen of te fietsen en zo lekker in beweging te zijn. Dat is altijd weer goed voor je!

Welke vitamines kan ik nog meer online bestellen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of de vitamines zijn online te bestellen. Van de meer bekende vitamine D en Biotine tot ashwagandha, een kruid dat je kan helpen bij het tot rust komen tijdens en na stressvolle situaties. Je bestelt alles gemakkelijk online en het wordt binnen een paar dagen bij je thuis bezorgd. Dat is goed om te weten en het is ook wel zo handig. De website staat vol met informatie over welke vitamine of welk voedingssupplement je het best kan nemen in bepaalde situaties. Lees deze informatie rustig door en is deze op jou van toepassing en ben je verder niet onder behandeling bij een arts, dan kun je ze gewoon bestellen.

Hoe zit dat als ik borstvoeding geef?

De meeste vitamines en supplementen zijn volkomen veilig bij het geven van borstvoeding. Toch kan het zijn dat je kindje er op gaat reageren. Ook hier is het weer verstandig om eerst te overleggen over wat je wilt gaan gebruiken en waarom met de behandelend (kinder) arts. Zo voorkom je dat je moet stoppen met het geven van borstvoeding als je daar nog niet aan toe bent.