Het wordt weer kouder en kouder en de feestdagen komen er weer aan. Over een goede 3 weken is het Sinterklaas, en dan staan kerst en oud & nieuw ook weer voor de deur. Door corona zullen de feestdagen er dit jaar anders uit zien dan we gewend zijn… Maar dat mag de pret niet drukken. Lees deze blog en ontdek hoe jij ook dit jaar fijn de winter doorkomt!

Knus in huis

De wintermaanden zijn de knusse maanden van het jaar, de tijd waarin je lekker met een kopje chocomelk of thee heerlijk weg kan kruipen op je bank. Maak het jezelf gemakkelijk en ontspan lekker thuis! Geniet nog meer door je huis extra knus in te richten! Hoe? Bijvoorbeeld door kaarsjes! Kaarslicht geeft een heel knus licht, en het brengt je meteen in de sferen van de naderende feestdagen. Je kunt makkelijk gezelligheid creëren door op verschillende plekken in huis kaarsen neer te zetten. Let natuurlijk wel op met vuur, dus blijf alert en blaas alles uit als je weggaat. Andere manier om lekker knus thuis te genieten is door fijne kussentjes en een dekentje op je bank te leggen. Ziet er meteen leuk uit!

Winterjas

Ook al ben je dit jaar misschien meer binnen dan andere jaren, in de winter kan het flink koud zijn. Dus kleed je goed tegen deze barre omstandigheden! Misschien is het wel tijd voor een nieuwe winterjas. Wie een goede jas heeft zal merken dat die wintermaanden ineens een stuk vriendelijker zijn. Kies een jas die bij jou en je leefstijl past. Dus denk goed na over welk model jas, kleur of merk jij het liefste draagt. Ken je bijvoorbeeld de parajumper jas dames? Of de airforce winterjas dames? Misschien is dit wel precies de jas die jij zoekt!

Kerstkaartjes

Door de maatregelen rondom corona ziet kerst er dit jaar heel anders uit dan in andere jaren. Helaas kun je niet zomaar al je vrienden of familie uitnodigen. Hoe kan je dan alsnog zorgen voor verbinding en een gevoel van saamhorigheid? Schrijf een ouderwets kerstkaartje! Je vrienden zullen super blij en verrast zijn om jouw kaartje in de brievenbus te vinden. Begin op tijd en bedenk wie je allemaal wilt schrijven. Het is het leukste als je iedereen een persoonlijk bericht stuurt, misschien met wat leuke herinneringen die jullie samen delen? Kies een kaartje dat bij de ontvanger past, of ontwerp je eigen kerstkaartjes met bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto of inspirerende quote erop. Je vrienden zullen ontzettend blij zijn met jou attente gebaar!