Het beste nieuws is op de valreep van dit jaar gekomen. Ik heb namelijk een huis kunnen kopen. Iets wat vrij uitzonderlijk is voor deze tijd van het jaar. Eigenlijk niet specifiek voor de tijd van het jaar. Meer voor deze markt. Ik weet dat het niet echt een kopersmarkt is. De huizenprijzen zijn op dit moment behoorlijk hoog namelijk. Toch was ik het zat om niet in iets te kunnen investeren. Het kopen van een huis geeft me een bepaalde zekerheid en het gevoel dat ik niet al mijn geld voor niet elke maand overmaak voor niets. Ja, oke, voor een dak boven mijn hoofd. Het is voor mij gewoon een heel belangrijk thema geworden in de tijd dat ik ouder ben geworden.

Hoogtepunt

Hoewel het kopen van een huis dit jaar wel echt mijn hoogtepunt is. Kijk ik toch ook echt nog uit naar andere dingen. Die zullen zich wel pas volgend jaar aandienen maar het zijn echt zaken waar ik naar uit kijk. Als ik klaar ben met het verbouwen van het huis (ik had niet echt de luxe om een huis te kunnen kopen dat al helemaal af was), is een van de grootste dingen waar ik naar uit kijk dat de nieuwe visgraat vloer gelegd is. Op dit moment ligt er namelijk een verouderde laminaat vloer. Waar veel mensen zich in vergissen is denk ik hoeveel invloed een mooie vloer op de uitstraling van je huis kan hebben. Volgens mij komt de visgraat vloer ook weer helemaal in. De laatste tijd zie ik ze steeds meer voorbij komen op verschillende social media kanalen. Ik moet eerlijk toegeven dat deze kanalen me daarom ook aan het denken hebben gezet.

Tijd van doorzetten

Zoals ik al eerder aangaf was het niet echt een kopersmarkt. Het was dan ook enorm lastig om alles voor elkaar te krijgen. Wat ik me elke keer voor ogen hield, was dat als ik het voor elkaar kreeg om een huis te kunnen kopen, ik mijzelf een visgraat vloer cadeau mocht doen. Dit was de reden dat ik ben blijven dromen. En blijven doorzetten want het was niet gemakkelijk. En het blijft ook nog een tijdje ongemakkelijk omdat het huis namelijk nog helemaal niet af is. Toch moet ik blijven dromen omdat ik weet dat alles dan goed komt en omdat het dromen er voor zorgt dat ik kon blijven gaan. Het is en wordt het project van mijn leven!